xtremefps.ro Uncategorized NIOR TEPID promovează sportul, competiția corectă și tinerele talente

NIOR TEPID promovează sportul, competiția corectă și tinerele talente



Unior-Tepid se implică din nou în sporturile auto, pe linia deja devenită tradiție.
În acest an, Cupa Unior va fi organizată între 17-18 mai pe circuitul Amckart Bucuresti, reprezentand a doua etapă a Campionatului Național de Autoslalom 2014.
Imagini Cupa Unior 2013

Imagini Cupa Unior 2013

După ce, în primii doi ani, evenimentul a avut loc la București și Prejmer, în 2014 se va întoarce din nou în capitală, unde se vor aduna la start peste 60 de piloți din întreaga țară.

Accesul la competiţie este deschis atât piloţilor profesionişti, cât şi amatorilor, fiind acceptate 6 clase de automobile, inclusiv una pentru juniori. Sambătă, 17 mai 2014, vor avea loc înscrierile si verificările, urmând ca a doua zi (18 mai 2014), să se desfasoare calificarile.

În cadrul Cupei Unior de anul trecut, pe circuitul de la Prejmer, la Open s-a impus pilotul Radu Fenyo cu o masina deosebită: Casper – Radical Clubsport, primul model al firmei din Peterborough, la constructia acestuia folosindu-se un motor de Kawasaki ZZR1100, montat pe un sasiu tubular cu o caroserie descoperită din fibră de sticlă.

În calitate de sponsor principal al concursului, Unior-Tepid va încerca să mențină și anul acesta nivelul ridicat al evenimentului dar și să anime spectacolul sportiv cu surprize adiacente acestei discipline.

Statutul de partener principal al Cupei Dacia 2014 si implicarea constantă în evenimente sportive, precum Cupa Unior din 17-18 Mai 2014, Unior Tepid are ca obiectiv promovarea sportului, a competiției corecte și tinerelor talente .

Despre Unior Tepid

Unior – Tepid este fondatoarea Centrului Național de Scule și deținatoarea celui mai complet program generalist de scule și dispozitive din Romania . Firma Unior -Tepid este unica importatoare a gamelor și programelor specifice ale unor producători internaționali de top, printre care: Unior, Snap-On, Diager, Metallurgica Minotti, Heidenpeter, Ozat, Port-Bag, Irwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *