xtremefps.ro Uncategorized Monitoarele Philips transformă locul de muncă într-un mediu mai productiv

Monitoarele Philips transformă locul de muncă într-un mediu mai productiv



  • Display-urile Philips permit tuturor profesioniștilor să își optimizeze productivitatea
  • Cele mai noi monitoare Philips oferă comoditate, performanță, conectivitate și multe altele
  • Dețin o gamă extinsă de caracteristici și opțiuni care demonstrează că se adresează tuturor utilizatorilor

28 septembrie, 2018 – MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, oferă utilizatorilor profesioniști o gamă extinsă de monitoare menite să îi ajute pe aceștia să își îmbunătățească eficiența și productivitatea. Fie că vorbim despre designeri, arhitecți, editori de film sau fotografi, manageri sau contabili, toți aceștia pot profita de această perioadă a anului pentru a descoperi soluțiile disponibile pentru profesioniștii din toate domeniile. Începând cu imaginile de înaltă performanță până la conectivitatea ușoară, de la comoditatea avansată la versatilitatea crescută, monitoarele Philips au funcții care pot satisface orice utilizator.

Caracteristici esențiale pentru o productivitate optimă

Orice profesionist care are nevoie de o acuratețe crescută a culorilor și o luminozitate consistentă tot timpul va fi încântat de Philips 243V7QJABF. Acest monitor oferă imagini vii și clare, fiind un display potrivit pentru orice tip de activitate. Panoul IPS LED de 24 de inchi deține un unghi de vizualizare extrem de larg și o claritate remarcabilă, în timp ce ecranul Full HD format 16:9 garantează o calitate a imaginii care surprinde fiecare detaliu și afișează culori conforme cu realitatea. Monitorul deține, de asemenea, caracteristici precum Flicker-Free technology și LowBlue Mode care ajută la protejarea vederii, EasyRead mode pentru o citire asemănătoare cu cea de pe hârtie și multe altele.

Profesioniștii care sunt în căutarea unui monitor dotat cu toate caracteristicile esențiale pentru o performanță eficientă și o productivitate maximizată, ar trebui să testeze Philips 243S5LHMB. Caracteristicile acestuia includ un ecran Full HD, format 16:9, pentru imagini detaliate, tehnologie LED pentru culori vii, și SmartContrast cu un mod Economy la îndemână. Echipat cu SmartErgoBase, modelul 243S5LHMB permite ajustări ergonomice pentru o poziție a corpului cât mai confortabilă pe întreaga perioadă a zilei, în timp ce designul compact este menit să economisească spațiu și montura VESA permite plasarea acestuia chiar și în cele mai strâmte locuri din birou.

Caracteristici premium pentru performanțe superioare                                                 

În timp ce modelele V și S vin însoțite de caracteristicile esențiale de care profesioniștii au nevoie pentru a își îmbunătăți productivitatea, monitoarele Philips dețin și o gamă largă de soluții premium pentru cei care caută un avantaj profesional suplimentar. Printre aceste monitoare se numără Philips 272B8QJEB și Philips 221B8LJEB. Modelul 272B8QJEB le oferă profesioniștilor toate lucrurile necesare pentru ca aceștia să facă o treabă cât mai bună. Acest panou de 27 de inchi Quad HD de înaltă performanță oferă imagini Crystalclear, acestea fiind caracterizate de o densitate mare de pixeli care dau viață imaginilor. Pentru profesioniștii care folosesc CAD-CAM, 3D, sau tabele de calcul complexe, acest monitor Philips oferă performanțe încântătoare.

La rândul său, Philips 221B8LJEB are o rezoluție imbunătățită Full HD 1920 x 1080 pentru detalii clare, luminozitate crescută, contrast excepțional și imagini cât mai apropiate de realitate, care sunt, după aceea, optimizate dinamic grație tehnologiei SmartImage. Pentru utilizatorii eco, acest monitor oferă avantajul suplimentar al unui design eco, fiind folosite materiale plastice reciclate în proporție de 85%, cu TCO edge și consum zero de putere mulțumită unui comutator zero-watt.

Conectivitate îmbunătățită pentru confort suplimentar

Profesioniștii din ziua de astăzi se află tot timpul în mișcare, iar multitastking-ul este o caracteristică standard a fiecărei zile de muncă. Monitoarele Philips cu sistem de andocare USB-C sunt exact ceea ce au nevoie profesioniștii pentru a-și maximiza potențialul și a performa cât mai bine. Philips 272B7QUPBEB cu imagini Crystalclear QHD 2560 x 1440 combină imaginile uimitoare, designul eco și ecranul cu rame înguste cu simplitatea și confortul oferit de sistemul de andocare USB-C, în timp ce Philips 328P6VUBREB, care va fi lansat în curând, oferă imagini UltraClear 4K UHD uimitoare, perfecționate în continuare de High Dynamic Range (HDR) și tehnologia IPS pe 10 biți. Ambele modele utilizează tehnologia USB-C care oferă conexiuni securizate, pot alimenta și încărca notebook-urile, viteză de transfer ridicată USB 3.1 și securitatea datelor prin RJ-45 Ethernet.

Pentru mai multe informații depsre monitoarele Philips, vizitați https://www.philips.ro/c-m-so/monitoare.

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Piețele din Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

http://www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *