xtremefps.ro gadget Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

Luni 5 Noiembrie un nou showroom AVmall a avut deschiderea oficiala, care este situat pe Strada Acvila Nr.41 in Bucuresti in zona Hotel Marriott.

Showroom-ul este compus din 4 camere de auditii, in fiecare dintre acestea gasindu-se foarte multe produse, incepand de la amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar.

Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori, Esti asteptat intr-o locatie foarte speciala unde te vei putea bucura de singura camera de la noi din tara care este dedicata videoproiectiei Optoma Romania iar daca esti pasionat de videoproiectie, cu siguranta aici este locul tau.

Fie ca esti sau nu pasionat de videoproiectie, aceasta camera iti va asigura o experienta uimitoare in videoproiectie alaturi de un sistem home cinema extrem de performant dar sa nu uitam nici de restul locatiei in care veti putea vedea foarte multe alte produse deosebite, foarte multe dintre acestea fiind chiar in premiera nationala.

Programul este de luni pana vineri de la 10 la 20, program ce a fost prelungit in ultimul moment fata de cum se stabilise initial astfel incat sa poata avea ocazia mult mai multi oameni sa viziteze acest showroom.

Weekend-ul este ceva mai relaxat, in ziua de sambata fiind deschis doar pentru cei cu programare iar duminica este inchis.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *