xtremefps.ro Uncategorized De unde cumparam hartie de calitate ?

De unde cumparam hartie de calitate ?



De multe ori se intampla sa raman fara prospape de hartie din mai multe cauze. Ori fiul meu isi face de cap cu rola de servetele, ori ma trezesc cu sotul care are nevoie de hartie pentru a sterge masina. De aceea, am decis ca voi cumpara numai role industriale pentru a  acomoda nevoile casei, dar si pentru a scuti mai multi bani.

Rola hartie ofera o alternativa mult mai buna, atunci cand vrei sa economisesti, dar si cand cauti calitate. Spre deosebire de servetelele normale, o rola de hartie industriala este mai rezistenta si absoarbe mai bine. Cautand pe internet, am gasit un magazin online care m-a convins inca de la bun inceput.

Magazinul se numeste Sanito.ro si are o experienta de peste 12 ani in comercializarea produselor de curatenie si dezinfectare. Acesta detine o gama foarte mare de accesorii pentru curatenie, detergenti pentru vase, podele, bai, textile, dar si dezinfectanti pentru maini sub forma de gel si sapun. Printre multele produse puse la dispozitia clientilor se afla si o categorie de prosoape hartie pliate. Acestea sunt foarte avantajoase la casa omului, deoarece pretul lor este foarte mic, iar cantitativ sunt indeajuns de multe ca sa treceti luna si sa va mai si ramana.

Personal, eu prefer prosoapele din hartie pliate verzi V fold, deoarece detin dimeniunile perfecte de 25 x 23 cm, si au doar un singur strat.

Aceste servetele sunt perfecte pentru orice ocazie, in special daca ai invitati mai multi la masa si este nevoie sa le oferi ceva pe care sa se stearga. Un singur pachet are 250 de servetele, mai mult decat suficient pentru o casa unde locuiesc 3 persoane. Avantajul servetelelor este ca sunt din hartie de foarte inalta calitate, si suprafata este fina si placuta. Acestea pot fi folosite in mai multe scopuri, nu doar pentru masa. Imi plac aceste servetele, mai ales cand gatesc pentru ca reusesc sa sterg blatul de apa sau alte lichide. Cu produsele de la Sanito.ro am eficienta maxima.

Servetelele de hartie pliate sunt un produs ce nu necesita o investitie mare.

Pentru a eficientiza si mai mult distribuirea prosoapelor, ne-am cumparat si un dispenser pentru prosoape din hartie, pe care l-am instalat in bucatarie si unul in baie. Acum este mult mai usor sa folosim servetelele, deoarece atunci cand am mainile umede nu trebuie sa ud si restul pachetului. Pur si simplu trag cate prosoape de hartie am nevoie pentru a ma usca.

Aceste dispensere sunt disponibile pe Sanito.ro, magazinul cel mai bine aprovizionat cu produse sanitare. Este intotdeauna indicat sa ne amenajam locuinta astfel incat sa detinem control maxim asupra igienei.

Site-ul magazinului Sanito.ro este cel mai indicat pentru a face asemenea achizitii, deoarece pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse profesionale la preturi foarte convenabile.

Spre deosebire de multe alte produse de curatare pe care le gasim in comert, Sanito.ro ofera o gama de detergenti si sapun lichid profesional care elimina aproape 100% din bacterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *