xtremefps.ro Uncategorized ViewSonic a prezentat la Computex ultimele solutii destinate educatiei si afacerilor, precum si altor domenii de activitate

ViewSonic a prezentat la Computex ultimele solutii destinate educatiei si afacerilor, precum si altor domenii de activitate



ViewSonic, furnizor de solutii de afisare, a prezentat cu prilejul Computex 2019 o serie de echipamente si solutii destinate cu precadere educatiei si mediului de afaceri, precum ecosistemul complet myViewBoard, video-proiectoarele cu LED din seria X, monitoarele cu ecrane tactile sau monitoarele pentru spatii de lucru. ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, distribuie produsele si solutiile de afisare de la ViewSonic.

ViewSonic demonstreaza preocuparea deosebita pentru dezvoltarea unor solutii de afisare, de proiectie si software inovatoare, care sa incurajeze inter-conectivitatea si sa simplifice interactiunea utilizatorilor cu echipamentele de calcul. Un foarte bun exemplu in acest sens il reprezinta panourile interactive ViewBoard, premiate deja de mai multe ori pentru tehnologiile incorporate si usurinta in utilizare. Iar noile modele din aceasta categorie de produs imbunatatesc si mai mult versatilitatea si experienta utilizatorilor. Astfel, noua serie varf a gamei – IFP70 – dispune de tehnologie PCAP, datorita careia ofera o detectie la atingere precisa si luminozitate superioara.

In plus, aceste dispozitive integreaza Microsoft Azure Digital Twin Smart Sensor Hub, Camera, Skype for Business si suport pentru protocolul IPv6. La randul sau, noua serie ViewSonic IFP60 ofera cel mai bun panou tactil InGlass, dispune de certificare FIPS201 pentru autentificare sigura cu recunoastere biometrica si include o gama vasta de instrumente pentru colaborare. Iar versiunea 2019 a seriei IFP50 foloseste tehnologie Slim IR pentru a oferi o functie tactila cu sensibilitate deosebita, sistem de operare Android 7.0 si panouri cu rezolutie 4K Ultra HD ce suporta atingere simultana in pana la 20 puncte.

Pentru afisarea informatiei vizuale la cel mai inalt nivel de calitate, ViewSonic propune o noua generatie de video-proiectoare cu LED din seria X, concepute pentru scenarii de utilizare diferite, in functie de raportul de proiectie oferit. X10-4K, X100-4K si X1000-4K folosesc solutii de iluminare cu LED din cea de-a doua generatie si incorporeaza boxe Harmon-Kardon de cea mai buna calitate. Totodata, ele dispun de suport Miracast si Bluetooth, sunt compatibile cu Amazon Alexa si Google Assistant si folosesc o interfata Smart TV. Este folosit un chip DLP 4K Ultra HD cu tehnologie XPR si suport HDR10, caruia i se adauga tehnologia proprietara Cinema SuperColor+, obtinandu-se o acoperire de 125% a spectrului Rec.709.

Alte produse utilizate intens in educatie si in mediul de afaceri sunt monitoarele cu suport tactil, iar noile modele ViewSonic din seria TD raspund in cea mai buna masura cerintelor actuale, precum si a celor care vor veni. Prevazute cu diferite tehnologii tactile, printre care P-CAP, suport rezistent si camere optice, acestea acopera toate segmentele de piata si sunt compatibile atat cu Windows 10, cat si cu anumite versiuni ale sistemelor de operare Android si Linux. Printre tehnologiile inovatoare incorporate se numara SuperClear, modul Eco si designul ergonomic.

Pentru birouri, ViewSonic propune noile monitoare din seriile VG si ColorPro VP, caracterizate de designul inovator, ergonomia deosebita si o serie de tehnologii care stimuleaza productivitatea. Dintre acestea, VG2448 este un monitor Full HD 1080p de 24 de inches, ce foloseste un panou SuperClear IPS pentru o reproducere fidela a culorilor si unghiuri cu vizibilitate larga. VG2455 si VG2755-2K sunt monitoare pe interfata USB-C, cu diagonale de 24 si 27 de inches si rezolutii Full HD si respectiv QHD. Iar VP2458 este un monitor profesional Full HD de 24”, cu acoperire de 100% a spectrului sRGB si o valoare Delta E <2. Toate cele 4 modele sunt prevazute cu picioare de sustinere cu pivotare la 90 de grade in ambele sensuri, rotire cu 60 de grade, inclinare cu 40 de grade si ajustare pe inaltime intr-un interval de 13cm.

Si pentru pasionatii de jocuri producatorul a prezentat doua noi monitoare ultra-competitive cu suport FreeSync. ELITE XG240R este prevazut cu un panou Full HD de 24” cu rata de reimprospatare de 144Hz si timp de raspuns de 1ms, iar ELITE XG350R-C, cu ecran curbat de 35 de inches, rezolutie WQHD (3440×1440) si rata de reimprospatare de 100Hz. Lor li se adauga noile modele din seria VX58 – VX2758-P-MHD, VX3258-PC-MHD-W si VX3258-2KPC-MHD – cu ecrane de 27 si 32 de inches, plate sau curbate si rezolutie Full HD sau WQHD. Timpul de raspuns este de 1ms, iar rata de reimprospatare ajunge la 165Hz.

ELKO Romania distribuie produsele ViewSonic in Romania prin canalul de parteneri locali.

 

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale. Cu peste 30 de birouri in toata lumea si o prezenta in peste 125 tari, ViewSonic isi mentine pozitia multumita eforturilor depuse pentru a oferi produse inovatoare, de cea mai buna calitate, si prin incheierea de parteneriate strategice.

In prezent, ViewSonic este lider in furnizarea de solutii de interconectare a utilizatorilor si de partajare, prin intermediul gamelor sale de produse, printre care monitoare LED, ecrane tactile, videoproiectoare, ecrane de mari dimensiuni si desktop-uri virtuale. Concentrandu-se intotdeauna pe viitor, compania continua sa le ofere clientilor si partenerilor sai solutii complete, inteligente, interactive si integrate, care sa le indeplineasca intr-o proportie cat mai mare cerintele.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 36.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

www.elko.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *