xtremefps.ro comunicat de presa Brother sustine activitatile de protectie a mediului

Brother sustine activitatile de protectie a mediului

*Acord de parteneriat intre Brother Romania si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB), prin Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului,

**Premiu acordat de Brother Romania pentru cea mai aplicativa lucrare de disertatie din cadrul programelor de master”

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, se implica activ in protejarea mediului inconjurator si va premia, in Romania, realizatorul celei mai aplicate lucrari de disertatie de la Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului – Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB), sustinandu-l astfel in desfasurarea activitatilor viitoare de cercetare in domeniul protejarii mediului. Cu acest prilej, compania Brother anunta un acord mai amplu de parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, primele actiuni concrete din cadrul acestui parteneriat strategic fiind acordarea acestui premiu absolventului de master, precum si donarea unui echipament de imprimare, urmand ca, pe viitor, angajamentul Brother de a sustine activitatile de cercetare in protectia medului derulate in cadrul universitatii sa se concretizeze si prin alte actiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de solutii, echipamente si tehnologii eficiente, care sa permita organizatiilor sa isi imbunatateasca performantele si operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficienta poate avea insa si alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se in acest context de reducerea impactului asupra mediului, in toate domeniile de activitate. Intotdeauna Brother a fost un producator preocupat de calitatea mediului inconjurator si de protejarea acestuia, incurajand cu fiecare ocazie utilizatorii sa se implice in protejarea mediului. Incepand de la idee si design, pana la colectare si reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viata al unui produs este avut in vedere impactul acestuia asupra mediului.

In plus, Brother colaboreaza cu diverse organizatii din toata lumea si se implica in multiple actiuni menite sa reduca degradarea mediului inconjurator. Romania nu face exceptie, astfel ca reprezentanta locala a companiei, in colaborare cu USAMVB, va acorda o distinctie sustinatorului celei mai aplicative lucrari de dizertatie din cadrul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului (FIFIM), programele de master din domeniul Ingineria Mediului.

Prin acest proiect de sponsorizare, Brother va sustine financiar unul dintre absolventii inscrisi la sustinerea lucrarii de disertatie de la programul de master de Ingineria si Protectia Mediului in Spatiul Rural sau Geomatica pentru Ingineria Mediului, din cadrul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului. Inscrierea in competitie se va face in perioada depunerii lucrarilor de disertatie, respectiv in perioada 18-20 iunie, pe baza formularului dedicat, care se va depune la secretariatul FIFIM, insotit de CV-ul candidatului si de lucrarea de disertatie, termenul limita fiind acelasi cu termenul de inscriere la sustinerea lucrarii de disertatie. Castigatorul va fi desemnat dupa sustinerea lucrarilor de disertatie, pe data de 27 iunie, pe baza unei evaluari ce presupune insumarea punctajelor obtinute pentru cel putin trei aspecte diferite. Astfel, continutul si calitatea lucrarii de disertatie, precum si aplicabilitatea ei in domeniul protectiei mediului se vor puncta cu pana la 4 puncte, in timp ce elementele de originalitate si inovatie vor primi pana la 2 puncte. Alte 2 puncte sunt rezervate calitatii prezentarii orale a lucrarii in cadrul sustinerii disertatiei, iar pentru implicarea in activitati axate pe protectia mediului dovedite prin CV, candidatul va mai primi pana la inca 2 puncte. Premiul are o valoare de 500 de euro, acordat alaturi de diploma de recunoastere a implicarii absolventului in activitatile de protectie a mediului. Evaluarea candidaturilor va fi facuta de membrii comisiilor de examinare in cadrul sesiunii de sustinere a lucrarilor de disertatie pentru cele doua programe de studiu si un reprezentant al companiei.

Pe langa sponsorizarea masterandului castigator, Brother a decis sa sustina si unitatea de invatamant in pregatirea de persoane dedicate protejarii mediului inconjurator si ii va oferi universitatii un echipament multifunctional laser color MFC-L9550CDW si un set complet de consumabile. Destinat mediilor de dimensiuni medii, Brother MFC-L9550CDW se remarca prin mentenanta usoara si costurile reduse de tiparire color. Din acest motiv, modelul este excelent pentru scenariile cu utilizatori multipli. El este prevazut cu functie de tiparire duplex automata, scanare duplex intr-un singur pas, posibilitate de a scana si trimite faxuri folosind feeder-ul. Totodata, incorporeaza solutii de securitate de nivel Enterprise, precum cititor de carduri NFC si suport Active Directory, iar meniurile sunt usor de accesat prin intermediul ecranului tactil color de 4.85”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *