xtremefps.ro articol ViewSonic lanseaza noi monitoare de gaming ELITE, prevazute cu panouri IPS Nano Colour, tehnologie G-SYNC si timp de raspuns de 1ms

ViewSonic lanseaza noi monitoare de gaming ELITE, prevazute cu panouri IPS Nano Colour, tehnologie G-SYNC si timp de raspuns de 1ms

Noile monitoare ELITE, alaturi de accesoriul periferic ELITE Ally si de aplicatiile software dedicate, extind actuala gama de produse Viewsonic dedicate jocurilor

ViewSonic Corp, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta o extindere a portofoliului de produse ELITE pentru jocuri, prin lansarea monitoarelor din seriile ELITE XG27 si XG05, a accesoriului periferic ELITE Ally, conceput pentru controlul rapid al monitoarelor si a doua aplicatii software noi – toate cu scopul furnizarii celei mai bune experiente de gaming disponibile pe piata la ora actuala.

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270QG

Prevazut cu un panou IPS Nano Colour de 27”, ELITE XG270QG incorporeaza tehnologie G-SYNC si are un timp de raspuns de numai 1ms (GtG). Acestor caracteristici li se adauga o rata de reimprospatare a imaginii de 144Hz (sau 165Hz prin OC), astfel ca modelul de ultima generatie asigura fluiditate maxima chiar si in scenele cu cea mai rapida desfasurare a actiunii. In acelasi timp, noul ecran IPS Nano Colour cu care este prevazut asigura o rezolutie QHD (2560×1440 pixeli) si o acoperire in proportie de 98% a spectrului DCI-P3, astfel incat culorile sunt redate deosebit de realist – atat in jocuri, cat si in multe alte scenarii de utilizare – experienta vizuala fiind astfel una la standarde cinematografice. Iar dincolo de aceste caracteristici tehnice, Viewsonic ELITE XG270QG include si o serie de functii si dotari create special pentru imbunatatirea experientei de joc, precum un suport pentru cablul mouse-ului, un suport pentru casti, solutia de iluminare ambientala ELITE RGB si un picior de sustinere in format compact, confectionat din aluminiu.

XG270QG_XG270QG_B02[1]

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270

Pentru utilizatorii care doresc performanta dusa la extrem,  ELITE XG270 foloseste un panou IPS Full HD de 27”, caracterizat de o rata de reimprospatare de 240Hz si timp de raspuns de 1ms (GtG). In acelasi timp, este suportata tehnologia AMD FreeSync, care asigura fluiditate si rapiditate in orice situatie. Mai mult decat atat, modelul promite si o calitate vizuala superioara, caci poate acoperi in proportie de 99% spectrul sRGB. 

Seria monitoarelor pentru jocuri XG05

Seria monitoarelor pentru jocuri XG05 debuteaza cu doua modele, de 24” si respectiv 27”: XG2405 si XG2705. Acestea au fost proiectate astfel incat sa asigure echilibrul optim dintre caracteristicile de gaming si pretul de achizitie. Totodata, se asigura un nivel cat mai ridicat de calitate, astfel ca ambele modele sunt echipate cu panouri IPS Full HD si adopta un design cu rame foarte inguste pe trei laturi. Iar datorita unei rate de reimprospatare de 144Hz, timpului de raspuns de 1ms (MPRT) si incorporarii tehnologiei AMD FreeSync, pasionatii de jocuri beneficiaza de toate caracteristicile necesare unei evolutii bune.

XG2405_XG2405_LF01[1]

ELITE Ally

Dispozitivul periferic ELITE Ally este un ecran tactil cu conectare pe interfata USB, care le permite utilizatorilor sa acceseze rapid toate setarile monitorului, precum modurile de joc, sincronizarea adaptiva a ratei de reimprospatare, suportul HDR, luminozitatea, nivelul de contrast, iluminarea RGB si multe altele. In acest fel, pasionatii de jocuri isi pot optimiza experienta extrem de usor, fara a folosi butoanele de control ale monitorului sau aplicatia software dedicata. Accesoriul ELITE Ally este compatibil cu anumite monitoare pentru jocuri ViewSonic ELITE.

ELITE RGB si Software OSD

Prima aplicatie introdusa pentru monitoarele de gaming ELITE – ELITE RGB Controller, in cazul modelelor compatibile, permite accesul rapid si controlul usor al solutiei de iluminare RGB. Astfel, utilizatorii au la dispozitie mai multe moduri de iluminare si au posibilitatea de a-si alege culorile preferate, dintr-o paleta de peste 16.8 milioane culori, pentru a obtine in final experienta de gaming RGB dorita. Totodata, aplicatia software afisata pe ecran (OSD) – ELITE Display Controller – asigura atat controlarea setarilor de afisare ale monitorului, cat si a modurilor de iluminare ambientala RGB. Cu un simplu click de mouse, se poate ajusta modul de afisare si schimba setarile, fara a interactiona in mod fizic cu meniul de configurare al monitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *