xtremefps.ro articol ViewSonic extinde ecosistemul myViewBoard prin introducerea unor solutii de partajare usor de folosit

ViewSonic extinde ecosistemul myViewBoard prin introducerea unor solutii de partajare usor de folosit

O partajare simplificata faciliteaza prezentari mai eficiente si participare sporita

ViewSonic Corp., jucător global pe piata solutiilor de afisare, anunta o noua extindere a ecosistemului myViewBoard, prin lansarea a trei solutii noi – myViewBoard Box, myViewBoard Direct si ViewBoard Huddle. Acestea asigura suport pentru diverse scenarii de partajare a ecranului, astfel incat utilizatorii sa se poata alatura cu usurinta ecosistemului myViewBoard si sa poata beneficia astfel de toate avantajele furnizate de acesta. Iar, in combinatie cu diferite instrumente digitale myViewBoard, aceste solutii au capacitatea de a imbunatati prezentarile in grup si experienta participantilor – atat in domeniul educatiei, cat si in mediul de afaceri.

In societatea dinamica de astazi, unde totul se petrece extrem de rapid, myViewBoard ii ajuta pe utilizatori sa creeze continut, sa acceseze informatii stocate in Cloud si resurse online, permitand accesul rapid la sesiuni de brainstorming, colaborari, prezentari, cursuri si seminarii – atat la fata locului, cat si prin video-conferinta – pentru a satisface astfel in mod eficient nevoia de colaborare in toate colturile lumii”, a spus Craiq Scott, CTO si Sr. Director of Software System and Integration Division la ViewSonic. “Ecosistemul myViewBoard a depasit pragul de 500000 de abonati din peste 360 de entitati in numai un an de la lansare. Prin introducerea noilor solutii, vom duce ecosistemul myViewBoard la nivelul urmator si vom oferi posibilitatea si mai multor utilizatori sa beneficieze de avantajele sale”, a continuat acesta.

myViewBoard este un ecosistem digital de tip Whiteboard conceput pentru oameni care pregatesc, prezinta si participa impreuna la diverse activitati. Solutiile de partajare a ecranului reprezinta elemente fundamentale – atat pentru prezentari de succes, cat si pentru o participare sporita. Pentru a raspunde nevoii de diversitate generate de evolutia salilor de clasa si spatiilor de lucru moderne, myViewBoard Box, myViewBoard Direct si ViewBoard Huddle au fost proiectate avand in vedere necesitatea de a simplifica procesul de partajare in diverse scenarii de utilizare, precum prezentari in grup, extinderea ecranului pentru editari si adnotari, sau chiar comutarea ecranului prin rotatie.

myViewBoard Box – Partajarea wireless a ecranului pentru prezentari in grup

Solutia myViewBoard incorporata, impreuna cu sistemul de operare Android, ii permite unui prezentator sa partajeze wireless propriul ecran, pe orice alt ecran prin conexiune HDMI. Atunci cand sunt folosite simultan mai multe dispozitive myViewBoard Box, o gazda poate decide sa afiseze acelasi continut pe mai multe ecrane sau sa redea in mod selectiv continutul unui prezentator, partajandu-l in acelasi timp cu un alt ecran. Din acest motiv, myViewBoard Box este solutia perfecta pentru prezentarile in grup, precum un cadru de invatare studentesc sau o sala de sedinte.

myViewBoard Direct – Partajarea ecranului cu o paleta bogata de instrumente pentru prezentari pe Whiteboard

myViewBoard Direct permite prezentatorului sa partajeze sau sa extinda ecranul, camera sau orice alt dispozitiv HDMI cu orice whiteboard digital bazat pe un PC cu myViewBoard. Datorita conexiunii HDMI continutul video poate fi redat in timp real pe un ecran interactiv de mari dimensiuni. Iar cu ajutorul instrumente puternice, precum: adnotari, importare de continut multimedia, captura si inregistrare de ecran, nivelul de interactiune poate fi imbunatatit semnificativ. myViewBoard Direct le ofera utilizatorilor de PC-uri portabile posibilitatea de a partaja cu usurinta ecranul in spatiul myViewBoard.

ViewBoard Huddle – Partajarea ecranului cu suport plug-n-play pentru prezentari in grup

Proiectata pentru partajarea ecranului in cadrul unor prezentari in grup, solutia ViewBoard Huddle permite comutarea ecranului prin rotatie, inregistrari audio si de ecran printr-o singura apasare de buton, precum si preluarea rapida a fisierelor inregistrate, incluzand suport pentru 6 PC-uri cu conexiune HDMI si un dispozitiv USB Tip-C. In acest fel, utilizatorii isi pot partaja ecranele in timp real, printr-o simpla rotire de buton.

Pentru mai multe informatii despre ecosistemul myViewBoard, vizitati https://myviewboard.com/. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati https://www.viewsonic.com/eu/ si urmariti paginile dedicate de Facebook, Instagram, YouTube si Linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *