xtremefps.ro articol Philips TV lansează două modele OLED+ în colaborare cu Bowers & Wilkins

Philips TV lansează două modele OLED+ în colaborare cu Bowers & Wilkins

Modelele high end 934 și 984 oferă imagine de cea mai bună calitate și sunet Dolby Atmos

Philips TV a dezvăluit noile sale colecții în cadrul târgului mondial de tehnologie IFA Berlin. Continuarea parteneriatului dintre Philips TV și brandul audio britanic Bowers & Wilkins a dus la introducerea a două noi modele OLED+ vârf de gamă, care îmbină cea mai bună calitate a imaginii cu sunetul revoluționar Dolby Atmos.

Parteneriatul exclusiv dintre Philips TV și legendara companie audio britanică Bowers & Wilkins împinge încă o dată limitele cu două noi modele OLED+ premium: Philips OLED+934 și OLED+984 (deja câștigător al premiului EISA Best Home Theatre TV 2019).

OLED+934 și OLED+984 oferă cele mai noi panouri OLED și suita de procesare P5 din generația a treia, care extind și mai mult calitatea imaginii, aducând o mai bună claritate, un contrast mai bun și culori și tonuri de piele mai exacte. Noile televizoare oferă și tot ce e mai bun în materie de design european, finisat cu materiale autentice, printre care se numără pânza Kvadrat, sticlă și metal.

Inginerii de la ambele branduri au lucrat împreună încă din faza inițială a conceptului, permițând dezvoltarea de noi sisteme de sunet care să ducă performanța la un nivel complet nou. Ambele televizoare includ acum difuzoare cu mai multe drivere în carcase externe separate fizic, optimizate acustic, care prezintă multe dintre principiile de design și tehnologiile comune tuturor produselor audio Bowers & Wilkins.

Decodarea Dolby Atmos este inclusă pe ambele modele, OLED+934 fiind primul televizor Philips cu unități Dolby Atmos cu propagare ascendentă a sunetului, montate în partea de sus a carcasei difuzoarelor.

OLED+984 este disponibil în varianta de 65 inci și are cea mai înaltă performanță PQ și cel mai avansat sistem de sunet oferit vreodată pe un televizor. Disponibil în variantele de 55 inci și 65 inci, modelul OLED+934 are o carcasă separată pentru difuzor, îmbinată cu un braț metalic minimalist în unghi, cu funcție de suport. La fel ca în cazul modelului OLED+984, există și o opțiune de montare pe perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *