xtremefps.ro comunicat de presa razr primește cea mai importantă distincție în cadrul Red Dot Design: premiul Best of the Best pentru design inovator

razr primește cea mai importantă distincție în cadrul Red Dot Design: premiul Best of the Best pentru design inovator

În cadrul galei Red Dot Product Design, rezervată inovațiilor cu cel mai original design, noul Motorola razr a primit premiul Red Dot: Best of the Best, cea mai importantă și râvnită distincție. La ediția din acest an, companiile și designerii din peste 60 de țări au înscris în competiție mai mult de 6,500 de proiecte.

Motorola continuă să fie o companie fidelă designului inovator și tehnologiei prin crearea unor smartphone-uri care se pliază nevoilor utilizatorilor, reușind, în același timp, să aducă și acel element surpriză, de încântare. Acest lucru este valabil pentru tot portofoliul de produse, dar a fost cel mai recent recunoscut de către Red Dot pentru designul unic al noului razr, care dispune de un display flexibil, de tip clamshell.

Premisa de la care Motorola a plecat în dezvoltarea razr a fost crearea celui mai bun smartphone cu display flexibil, care să răspundă nevoii de portabilitate a utilizatorilor. Fiecare decizie luată de-a lungul procesului de dezvoltare a avut ca obiectiv livrarea unui telefon remarcabil, cu un design original, dar în același timp foarte practic. Drept urmare, razr reușește să reprezinte fiecare dintre principiile de bază ale design-ului Motorola: simplitate, rafinament și element surpriză.

“Atunci când a proiectat razr, echipa noastră și-a dorit să dezvolte o soluție inovatoare, unitară și perfect funcțională, care să depășească limitările actuale ale designului modern. razr reușește să readucă în atenție un aspect identitar cu adevărat unic și mai mult decât atât, un design cu care foarte mulți utilizatori se conectează emoțional”, a declarat Ruben Castano, Head of Design Motorola Mobility.

Începând de pe 22 iunie, razr va completa expoziția Muzeului Red Dot Design din Essen – Milestones in Contemporary Design, acolo unde sunt prezente toate creațiile premiate de-a lungul timpului în cadrul concursului.

Mai multe informații despre razr și despre disponibilitatea sa puteți găsi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *