xtremefps.ro comunicat de presa Săptămâna HUAWEI de nota 10: 10% extra discount pentru toate ofertele speciale deja existente, dar și pentru noi produse din portofoliu

Săptămâna HUAWEI de nota 10: 10% extra discount pentru toate ofertele speciale deja existente, dar și pentru noi produse din portofoliu

 

Huawei P30 lite, Huawei P30 lite E și Huawei Nova 5T, noi produse care beneficiază de prețuri speciale în următoarea perioadă

HUAWEI anunță lansarea unei noi campanii promoționale, special concepute pentru utilizatorii care își doresc să se bucure de tehnologii de ultimă oră la prețuri mai accesibile. Astfel, în perioada 19 – 28 iunie, utilizatorii primesc un extra discount de 10% la achiziționarea unui dispozitiv dintre cele incluse deja în campania promoțională Family Week, dar și a altor produse din portofoliu, printre care: Huawei P30, Huawei P30 lite și Huawei Nova 5T.

Pentru a beneficia de acest extra discount de 10%, utilizatorii pot folosi codul special Huawei10, atât în momentul în care plasează o comandă online la unul dintre partenerii autorizați ai HUAWEI, cât și în magazinele fizice ale acestora, dar și în Huawei Experience Stores.

Noul val de oferte inclus în campania <<Săptămâna HUAWEI de nota 10>> este special gândit, împreună cu partenerii noștri, pentru a le oferi consumatorilor experiențe de utilizare mai plăcute și mai rezonabile, printr-un raport calitate-preț foarte bun. Dispozitivele care beneficiază de prețuri promoționale în această perioadă sunt atât smartphone-urile, cele mai căutate din portofoliu, cât și tableta Huawei MatePad T8, care a atras atenția iubitorilor de tehnologie încă de la lansare și care se adresează tuturor membrilor familiei.”, completează Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group.

Huawei P30, Huawei P30 lite și Huawei Nova 5T, noi produse care beneficiază de oferte speciale în perioada următoare

Telefoanele Huawei P30, Huawei P30 lite și Huawei Nova 5T se alătură, în cadrul campaniei Săptămâna HUAWEI de nota 10, dispozitivelor care beneficiază de oferte speciale în această perioadă, cu un discount de 10%. Astfel, în intervalul 19 iunie – 28 iunie, utilizatorii se pot bucura de un raport calitate-preț și mai bun al celor trei smartphone-uri echipate cu specificații bune și design modern.

Dispozitivele anunțate anterior în campania Family Week, prețuri și mai avantajoase

Dispozitivele din categoriile smartphone și tabletă, anunțate deja în cadrul campaniei Family Week, pot fi achiziționate, în perioada următoare, la prețuri și mai rezonabile. Astfel, pentru toate pachetele promoționale deja disponibile, incluse în lista de mai jos, utilizatorii beneficiază de un extra discount de 10%, prin activarea codului Huawei10:

  • La achiziționarea Huawei P40, utilizatorii primesc un voucher în valoare de 600 lei și un telefon Huawei Y5p cadou, în timp ce, pentru modelul Huawei P40 Pro, beneficiază de un voucher de 300 lei și un telefon Huawei Y5p gratuit.
  • Utilizatorii care decid să își achiziționeze un Huawei P40 lite primesc un discount în valoare de 200 lei, respectiv 50 lei pentru cei care aleg modelul Huawei P40 lite E.
  • Prețurile de precomandă pentru Huawei Seria Y rămân valabile, cu un discount de 200 lei. Astfel, prețul special pentru Huawei Y5p este de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.
  • Tableta Huawei MatePad T8 poate fi achiziționată cu un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie.

Pentru mai multe informații despre campanie, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/promo/huawei10/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *