xtremefps.ro comunicat de presa Allview lansează tableta Viva H1003 LTE, suportul potrivit pentru școala viitorului

Allview lansează tableta Viva H1003 LTE, suportul potrivit pentru școala viitorului

Allview anunță lansarea tabletei Viva H1003 LTE, dispozitivul perfect adaptat contextului actual, în care școala migrează spre mediul online. Cu un display generos de 10.1”, noul device oferă utilizatorilor aplicația AVI, preinstalată. Conectivitatea 4G, cel mai nou sistem de operare Android™ 10 ce asigură în mod gratuit acces la numeroase aplicații educaționale, integrarea singurului asistent vocal inteligent în limba română (AVI), îi conferă acesteia prerogativele tabletei perfecte pentru școala viitorului.

„Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională. Noua tabletă Viva H1003 LTE, oferă posibilitatea elevilor de a continua studiul în contextul actual, beneficiind astfel și de o „culegere” virtuală.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

AVI – un ajutor de nădejde atât pentru profesori, cât și pentru elevi

AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul prin oferirea de răspunsuri la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: Redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric? / gramatică: Ce înseamnă pleonasm? / matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

Pe de o parte, AVI vine în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia, reprezentând în același timp un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

Pe de altă parte, AVI îi ajută pe elevii de toate vârstele să acopere întreaga programă școlară, furnizându-le numeroase avantaje: dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor, antrenarea în procesul de învățare, sursă de informare cuprinzătoare și ușor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.

Conectivitate garantată

Tableta Viva H1003 LTE oferă conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de conectivitate mobilă oriunde, cu ajutorul unei cartele de Internet. Pe lângă mobilitate, device-ul oferă utilizatorilor și suport pentru multitasking prin folosirea funcției Split Screen.

Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate, asigurând libertatea de a interacționa live de oriunde.

Performanțe optime

La interior, device-ul este prevăzut cu procesor Quad Core cu frecvență de până la 1,5 GHz susținut de memoria RAM de 2 GB, ce asigură o utilizare eficientă și fără întreruperi. Memoria flash de 16GB poate fi extinsă cu ușurință cu până la 64GB, cu ajutorul unui card microSD.

Pentru o mai bună experienţă de utilizare, tableta Viva H1003 LTE rulează Android™ 10, asigurând o varietate mare de aplicații cu titlu gratuit, ce se pot accesa direct din magazinul Play și o multitudine de funcționalități (temă întunecată pentru momentele în care tableta este utilizată în lumină slabă, navigare mai ușoară prin gesturi, amplificarea sunetului, modul focus, Family Link).

Display generos

Tableta Viva H1003 LTE dispune de un display IPS de 10.1” și rezoluție de 1280 x 800 pixeli HD, oferind unghiuri largi de vizualizare. Imaginile redate au culori naturale și contraste optime.

Autonomie extinsă

Bateria are capacitate de 5000mAh, asigurând autonomia necesară unei utilizări îndelungate de până la 650 de minute.

Preț și disponibilitate

Tableta Viva H1003 LTE va fi disponibilă la prețul recomandat de 649 lei, începând cu finalul lunii august. Mai multe informații despre aceasta găsiți pe https://www.allview.ro/produse/tablete/viva-h1003lte.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *