xtremefps.ro articol,blog,comunicat de presa Samsung Electronics lansează Freestyle – un videoproiector portabil pentru divertisment oriunde te-ai afla

Samsung Electronics lansează Freestyle – un videoproiector portabil pentru divertisment oriunde te-ai afla

  • Prima tehnologie de acest fel oferăo experiență de vizualizare optimă și divertisment într-un format compact
  • Dispune de funcții precum: auto-level, auto-focus și auto-keystone (ce presupune ajustarea automatăa trapezului) pentru o imagine perfectă de fiecare dată

 

București, România – 5 ianuarie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea noului videoproiector portabil și dispozitiv pentru divertisment, The Freestyle, în contextul CES 2022. The Freestyle vine pentru prima dată cu acest tip de tehnologie și flexibilitate pentru a oferi o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio.

The Freestyle_2

Destinat generației Z și milenialilor, Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

The Freestyle_1

Freestyle este un videoproiector unic, orientat către versatilitate și flexibilitate astfel încât să răspundă stilurilor de viață în continuă schimbare ale consumatorilor”, a declarat Simon Sung, Executive Vice President and Head of the Sales & Marketing Team of the Visual Display Business at Samsung Electronics. „Fără limitări ce țin de spațiu sau factori de formă, Freestyle este un dispozitiv distractiv și versatil care poate fi folosit în orice mod preferă consumatorii.”

The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune. De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri. The Freestyle este, de asemenea, un pionier prin faptul că este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26, fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.

The Freestyle va fi prezentat în timpul CES 2022 în perioada 5 – 7 ianuarie și va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie, iar disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.

Pentru mai multe informații, inclusiv imagini sau videoclipuri despre produsele pe care Samsung le anunță la CES 2022, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/global/ces-2022.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de stil de viață al Samsung, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

 

 

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *