xtremefps.ro articol,comunicat de presa Technics EAH-A800 Căști over-ear wireless cu sistem de anulare a zgomotului care oferă sunet excelent și calitate superioară a apelurilor

Technics EAH-A800 Căști over-ear wireless cu sistem de anulare a zgomotului care oferă sunet excelent și calitate superioară a apelurilor

București, 25 februarie 2022 – Technics prezintă căștile over-ear wireless cu anulare a zgomotului EAH-A800. Aceste noi căști asigură o calitate excelentă a sunetului, reunind tehnologiile remarcabile și experiența bogată pe care Technics le-a acumulat în mai mult de 50 de ani de dezvoltare audio Hi-Fi. Ele oferă, de asemenea, o calitate superioară a apelurilor, oferită de tehnologia 4 Mic Beamforming and Noise Suppression*1 pentru a-ți transmite în mod clar vocea către ascultător.

Pentru a transmite dinamica muzicii live, liniștea și vibrația uluitoare ale spectacolelor muzicale, energia instrumentiștilor și inspirația vocaliștilor, Technics s-a aflat multă vreme în căutarea sunetului ideal, iar această căutare a continuat prin căștile sale.

Căștile EAH-A800 nu doar că oferă o calitate audio excelentă, ci se potrivesc și stilurilor de viață în schimbare, în special celor care s-au adaptat la o rutină nouă, de a lucra de oriunde. Preluând doar vocea vorbitorului, EAH-A800 oferă o comunicare vocală clară chiar și în medii zgomotoase. În plus, cu tehnologia de top de anulare a zgomotului*2, EAH-A800 permite utilizatorilor să se imerseze în sunet, fie că sunt în interior sau afară.

unnamed (2)

Auzi fiecare detaliu

Calitatea sunetului  premium Technics

 

Căutarea continuă a perfecțiunii de către Technics și tehnologiile și expertiza pe care le-a acumulat prin dezvoltarea Hi-Fi vă oferă o experiență audio cu adevărat emoționantă. Driverul dinamic nou dezvoltat de 40 mm, cu o diafragmă cu margine liberă a domului și zona de margine compusă din diferite materiale multistrat, care oferă rezistență și flexibilitate optime, asigură un sunet clar și un bas profund cu distorsiuni minime. Pe de altă parte, camera de control acustic controlează cu precizie fluxul de aer pentru a îmbunătăți performanța driverului pentru un bas precis și o expresie spațială bogată. În plus, utilizarea condensatoarelor multistrat din polimer cu peliculă subțire — o tehnologie folosită în amplificatoarele audio de înaltă calitate de la Technics — facilitează un curent stabil prin circuitele audio, care limitează distorsiunile și generează sunet de înaltă calitate. În plus, EAH-A800 oferă calitate audio de înaltă rezoluție cu tehnologia Bluetooth® și LDAC*3, oferind o gamă largă de sunet dinamic, cu răspuns rapid și înaltă definiție.

Vorbește clar

Calitate superioară a apelurilor

Un număr total de opt microfoane plasate atât în dreapta cât și în stânga joacă un rol important în susținerea unei conversații mai confortabile și naturale. Patru microfoane MEMS funcționează simultan pentru a vă capta vocea cu o precizie superioară. Alte patru microfoane pentru tehnologia de formare a fasciculului cu reducere a zgomotului se activează simultan din ambele părți pentru a reduce zgomotul din jur și pentru a-ți capta vocea tridimensional. În plus, anularea zgomotului este activată în timpul apelurilor. Tehnologia noastră unică de procesare a semnalului analizează semnalul vocal și suprimă zgomotul din jur, astfel încât vocea dumneavoastră să fie transmisă mai clar.

Anularea zgomotului vântului

Vântul este un factor care poate afecta negativ calitatea apelurilor. Pentru a asigura o claritate excelentă a apelurilor în orice mediu, Technics și-a schimbat abordarea asupra proiectării microfonului pentru a minimiza zgomotul vântului. Căștile EAH-A800 folosesc un microfon Feed-Forward cu găuri mici, plasat adânc în interiorul unității pentru a îmbunătăți rezistența aerului și a minimiza vibrațiile cauzate de vânt. EAH-A800 sunt, de asemenea, echipate cu mai multe incinte pentru a limita vibrațiile aerului. Între timp, microfonul principal pentru voce a fost proiectat având un material diferit tip plasă în față și în spate pentru a putea controla vibrațiile, iar capacul de pe microfonul secundar previne expunerea acestuia directă la vânt.

 

Lăsați-vă purtați de sunet

Anulare de top a zgomotului  

Anularea zgomotului, la nivel de top în domeniu, permite utilizatorilor să profite de stiluri de lucru noi, să se lase purtați de sunet, indiferent de locație. Tehnologia duală hibridă de anulare a zgomotului combină două perechi de funcții de anulare a zgomotului — un filtru analog și un microfon Feed-Back și un microfon Feed-Forward și un filtru digital. În acest fel, zgomotul atât din interiorul cât și din exteriorul căștilor poate fi minimizat pentru o  performanță de top de anulare a zgomotului*2.

 

Controlați sunetul din jurul vostru

Modurile Natural Ambient / Attention

Căștile EAH-A800 dețin două moduri: Natural Ambient Mode, care permite utilizatorului să acorde atenție zgomotului din jur în timp ce ascultă muzică sau efectuează apeluri și Attention Mode, în care utilizatorii pot asculta anunțurile de la aeroport sau din gară sau să vorbească cu familiile lor acasă, totul în timp ce ascultă muzică. Modul Natural Ambient captează în mod cuprinzător vocile și alte sunete din jur, ceea ce duce la un sunet mai natural, asemănător cu situația în care nu purtați deloc căști. În acest mod se captează o gamă largă de sunete, de la frecvențe joase până la înalte. Attention Mode reduce zgomotul extern nedorit pentru a facilita auzirea vocilor oamenilor.

Asociere Bluetooth® multiplă

Asocierea multipunct vă permite să fiți conectat la două dispozitive Bluetooth® în același timp. De exemplu, dacă vă alăturați unei conferințe video pe laptop, dar trebuie să discutați o problemă cu altcineva la telefon, puteți începe să vorbiți la telefon pur și simplu atingând butonul de apel. Durata lungă de viață a bateriei*4, la nivel de top în industrie, oferă aproximativ 50 de ore de timp de ascultare a muzicii / 30 de ore de convorbire.

 

Purtare confortabilă potrivită fiecărei mișcări

pe care o faceți

Cel mai bun confort pentru cel mai bun sunet

EAH-A800 au fost proiectat pentru a asigura o purtare confortabilă. Elementele 3D care vin peste ureche au un design curbat pentru a aplica o presiune uniformă pe întreaga ureche. Pernițele pentru urechi folosesc un material din spumă cu memorie pentru a distribui presiunea și pentru a asigura o purtare sigură. Diametrul interior al perniței de ureche a fost mărit pentru a se potrivi în jurul urechii și totuși căștile în sine pot fi depozitate într-o husă compactă. În același timp, un arc așezat de-a lungul benzii până la coroană optimizează presiunea pe întregul cap.

*1: Condițiile de mediu variabile pot afecta performanța.

*2: Începând cu 31 octombrie 2021, conform cercetărilor realizate de Panasonic Corporation, măsurată folosind liniile directoare JEITA pe piața căștilor cu anulare a zgomotului tip over-ear.

*3: Transmis în LDAC de 96 kHz/24 bit atunci când este conectat prin Bluetooth®.

*4: Începând cu 31 octombrie 2021, conform cercetării Panasonic Corporation, pe baza duratei de redare publicate (AAC, NC ON) pe piața căștilor cu anulare a zgomotului tip over-ear.

Specificații

EAH-A800
Caracteristici generale
Difuzor 30 mm
Impendanță 34 ohmi
Sensibilitate 1-5 dB/mW @1 kHz
Răspuns în frecvență (alimentare pornită) 4 Hz – 40 kHz
Microfon Monoaural, MEMS
Timp de redare pe baterii (LDAC) Aproximativ 40 ore (NC ON)
Aproximativ 50 ore (NC OFF)
Timp de redare pe baterii (AAC) Aproximativ 50 ore (NC ON)
Aproximativ 60 ore (NC OFF)
Timp de încărcare (25oC) Aproximativ 3 ore
(folosind o sursă de alimentare de 1200 ma sau superioară)
Autonomie la o încărcare rapidă (15 minute, AAC) 10 ore (NC ON)
Durată baterie în standby Aproximativ 60 ore (NC ON)
Aproximativ 120 ore (NC OFF)
Auto power off: OFF
Dimensiuni (l x î x a) Aproximativ 170 mm x 196 mm x 85 mm
Greutate Aproximativ 298 grame
Accesorii livrate Cablu USB pentru încărcare, de aproximativ 0.5 m
(mufă intrare USB tip A
mufă ieșire USB tip C)
Cablu detașabil: aproximativ 1 m
Funcții avansate
Tehnologie fără fir  Bluetooth © Versiune 5.2
Profile acceptate A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Codec SBC, AAC, LDAC
Distanță de operare Până la 10 m
Anulare de zgomot duală hibridă Da
Asociere Bluetooth © multiplă Da

・Specificațiile pot fi modificate fără notificare. Toate valorile oferite aici sunt aproximative.

・Specificațiile de rezistență la apă sunt echivalente cu IPX4 din IEC 60529.

NOTIFICARE MARCĂ COMERCIALA:

Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Panasonic Corporation este sub licență. Alte mărci comerciale și nume comerciale aparțin proprietarilor respectivi.

LDAC și sigla LDAC sunt mărci comerciale ale Sony Corporation.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *