xtremefps.ro articol,comunicat de presa Space Punks, looter-shooter-ul SF dezvoltat de Flying Wild Hogs intră în Open Beta pe 20 aprilie

Space Punks, looter-shooter-ul SF dezvoltat de Flying Wild Hogs intră în Open Beta pe 20 aprilie

Open Beta-ul The Space Punks va fi disponibil gratuit pe PC începând cu 20 aprilie prin Epic Games Store

Open Beta include îmbunătățiri semnificative ale jocului la nivel de gameplay, dar și nou conținut de tip end-game precum dungeon-urile infinite

Cel mai nou trailer: Link

București, 28 martie 2022  Studioul polonez Flying Wild Hog a anunțat lansarea fazei de Open Beta pentru top-down looter-shooter-ul, Space Punks. Începând cu 20 aprilie 2022, jucătorii de PC se vor putea bucura de Space Punks în toată splendoarea lui prin intermediul Epic Games Store. Acesta este un moment deosebit de important în evoluția continuă a Space Punks, conceput ca un joc  de live service gratuit (free-to-play).

Dezvoltat de studioul Flying Wild Hog din Cracovia, Space Punks este un ”free-to-play top-down full action role-playing game”, pe scurt ARPG, desfășurat într-un univers SF ireverențios, unde jucătorii trebuie să-și croiască drumul către faimă și bogăție folosindu-și armele pentru a rezolva diferite situații periculoase. Space Punks este publicat de bine cunoscuta companie britanică, Jagex, de numele cărora se leagă franciza RuneScape. Experiența de peste 20 de ani a Jagex în crearea și publicarea de jocuri de tip live service este de neprețuit când vine vorba de cel mai nou proiect semnat de Flying Wild Hog.

Space Punks_The Crack Portal_16x9

Ca parte a Open Beta (sau “The Cracked One” Update, pentru cei care au urmărit lansările de pachete de conținut de până acum), jucătorii noi și cei cu experiență vor putea încerca un gameplay îmbunătățit datorită noilor sisteme de joc, “Get-A-Job” și Craftron 2000. De asemenea, noua fază aduce și conținut extins pentru jucătorii veterani prin sistemul “The Crack”. Această nouă experiență care se adresează celor mai căliți jucători, care sunt invitați alături de până la trei prieteni să exploreze interiorul unei găuri negre, unde sunt așteptați de infinit.

Space Punks_Restart Mining Facility_16x9

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată Game Director-ul jocului Space Punks a declarat: “Suntem deosebit de mândri de tot ce am realizat cu Space Punks până acum. Ultimele luni de Early Access au fost cruciale pentru a rafina și definitiva conceptele de joc integrate în experiența pe care ne-o dorim, ținând cont la fiecare pas de feedback-ul venit din partea jucătorilor. Aceștia se pot aștepta la un mix unic de action-RPG cu temă SF și perspectivă ”over-the-top”, plin de umor și destule arme, grenade și gadget-uri încât să nu se plictisească niciodată. Faza de Open Beta ne permite să primim și mai mulți jucători în lumea Space Punks. Acest lucru nu înseamnă însă că nu ne bazăm în continuare pe comunitatea noastră loială și nu înseamnă că am terminat dezvoltarea jocului. Există atât de multe lucruri noi pe care de abia așteptăm să le adăugăm în Space Punks, încât următoarele luni se promit a fi deosebit de pline de surprize și anunțuri!”

Space Punks_The Crack Environment_16x9 (1)

Phil Mansell, CEO-ul Jagex, a declarat: “Space Punks încorporează filosofia Jagex despre jocurile vii, care oferă o experiență de multiplayer aflată în continuă evoluție, concentrându-se pe aspectul social al jocului. Colaborarea strânsă cu comunitatea de fani reprezintă secretul sucsesului în cazul francizei RuneScape, astfel a fost o deosebită plăcere să lucrăm cu un studio ca Flying Wild Hog, a cărui valori se aliniază cu ale noastre. A fost un adevărat privilegiu să-i sprijinim pe cei de la Flying Wild Hog pe durata întregii faze de  Early Access și suntem încântați să fim alături de ei și în Open Beta-ul de pe Epic Games Store. Scopul este construirea de relații durabile și semnificative cu jucătorii pe termen lung, dincolo de 2022.”

Space Punks_The Crack_16x9 (1)

Open Beta a jocului Space Punks va începe pe 20 aprilie 2022. Cei care nu au profitat de avantajele oferite de Early Access și bonusurile aferente, o pot face achiziționând una dintre Founders Packs de pe Epic Games Store: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Founders Packs pentru Space Punks este disponibil în două variante:

  • Swag Pack:Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack:Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

Despre Flying Wild Hog:

Înființat în 2009 în Varșovia, Polonia, studioul independent dezvoltator de jocuri, Flying Wild Hog este bine cunoscut pentru catalogul său de jocuri pline de acțiune, cu ritm alert și cu adevărat unice. Prin seriile Hard Reset și Shadow Warrior, Flying Wild Hog și-a construit o reputație de dezvoltator concentrat pe calitate, căruia îi pasă de comunitate, rezultând într-o evoluție rapidă a celor trei studiouri din Polonia care însumează teste 300 de angajați. În urma recentei achiziții de către Koch Media și Embracer Group, Flying Wild Hog își dorește să continue să dezvolte și să lanseze jocuri originale de cea mai înaltă calitate, care transpun jucătorii în lumi noi și extind limitele creative. Cu un catalog de jocuri aflată în continuă expansiune bazat pe un pipeline care și-a demonstrat deja potențialul, Flying Wild Hog este încântat să ofere neașteptatul!

Pentru mai multe informații despre Flying Wild Hog vizitați pagina www.flyingwildhog.com

Despre Jagex:

Lider în domeniul dezvoltării de jocuri de tip live service pentru PC și mobile, cu conținut bogat și deosebit de captivant, Jagex este faimos pentru MMORPG-ul, RuneScape, care se poate lăuda cu aproape  300 de milioane de conturi de jucători din toată lumea și cu venituri combinate a francizei ce depășesc 1 miliard de dolari. Azi, franciza RuneScape este o franciză care se întinde dincolo de jocurile video de tip live operations; titlurile seriei au devenit jocuri vii care reunesc și inspiră milioane de jucători, cu conținut și experiențe care depășesc granițele jocurilor video. Atât RuneScape, cât și Old School RuneScape, pe PC și pe mobile, oferă lumi active aflate în continuă evoluție, care urmăresc etosul dezvoltării pe baza feedbackului primit de la comunitate, fiecare jucător având un rol în creionarea jocului. Firma continuă să se extindă prin Jagex Partners, care contribuie la dezvoltarea și lansarea de IP-uri noi, punând bazele  pentru jocurile viitorului. Jagex are peste 450 de angajați la sediul din Cambridge.

Pentru mai multe informații despre Jagex Partners vizitați pagina www.jagex.com/partners

Despre Epic Games:

Înființat în 1991, Epic Games este o companie americană fondată de CEO-ul, Tim Sweeney. Cu sediul în Cary, Carolina de Nord, compania a ajuns să aibă peste 50 de birouri în întreaga lume. Epic este unul dintre liderii industriei de divertisment interactiv și dezvoltatorul unor dintre cele mai cunoscute motoare grafice 3D. De numele Epic se leagă și unul dintre cele mai mari jocuri video din lume, Fortnite, firma având peste 500 de milioane de conturi de jucători și peste 2,7 miliarde de conexiuni între fanii jocurilor Fortnite și Rocket League, dar și în cadrul Epic Games Store. Epic este dezvoltatorul Unreal Engine, pe care se bazează cele mai populare jocuri video din lume, tehnologia fiind adoptată și de alte industrii precum cea de produție de cinema și de TV, dar și industria auto, de producție, simulare și chiar și arhitectură. Prin Unreal Engine, Epic Games Store și Epic Online Services, Epic oferă un ecosistem digital complet pentru creatorii de jocuri ca ei să poată dezvolta, distribui și opera jocuri video sau alte conținuturi interactive,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *