xtremefps.ro articol,comunicat de presa realme GT NEO 3 a înregistrat un record în istoria DXOMARK la testul de încărcare

realme GT NEO 3 a înregistrat un record în istoria DXOMARK la testul de încărcare

București, România, 29 aprilie 2022 – realme, unul dintre principalii producători de telefoane din lume, a anunțat lansarea lui realme GT NEO 3 în India. GT NEO 3 oferă o experiență premium în utilizare datorită celei mai rapide tehnologii de încărcare UltraDart Charge de 150W. Acest lucru permite utilizatorului să încarce bateria într-un timp record de la 0 la 50% în doar 5 minute.

Conform ultimului raport DXOMARK, realme GT NEO 3 sa poziţionat pe primul loc în ceea ce privește timpul de încărcare, cu un scor de 121 de puncte.

Picture1

Viteza de încărcare remarcabilă

Tehnologia de încărcare rapidă a smartphone-urilor este una dintre cele mai bune inovații, deoarece crește gradul de utilizare și portabilitatea dispozitivului. Prin urmare, telefonul poate fi utilizat mai mult timp, iar utilizatorii nu vor mai pierde timp cu încărcarea dispozitivului.

Personalizat pentru a satisface nevoile utilizatorilor, realme GT NEO 3 este echipat cu tehnologia UltraDart Adaptive Dual, împreună cu noua arhitectură de încărcare de mare putere 4:2, îmbunătățind eficiența încărcării bateriei și reducând pierderile de energie din timpul încărcării.

De asemenea, căldura generată în procesul de încărcare este mai puțină, iar temperatura bateriei este mai mică, menționând astfel puterea de încărcare pe termen mai lung și îmbunătățind viteza de încărcare.

Cu noua structură Dual Cell Series Structure, cu două celule de 2250mAh conectate în serie,rezultă o baterie de 4500mAh. O astfel de structură cu două celule poate dubla puterea de încărcare cu același curent de încărcare.

Prin adoptarea tehnologiei Battery Sense Cell Voltage Detection, dispozitivul paote detecta cu acuratețe tensiunea celulelor, evitând eficient erorile cauzate de circuitul de protecție al bateriei. Acest lucru permite o strategie de încărcare mai precisă, reducând timpul general de încărcare.

Multiple protecții și certificare TÜV Rheinland  pentru o mai bună securitate

Pe lângă viteză, realme apreciază și siguranța. Cipul de încărcare independent asigură deconectarea instantanee dacă detectează un risc pentru sănătatea bateriei. Ca urmare a celor 38 de sisteme de securitate și protecție, dispozitivul a fost certificat TÜV Rheinland pentru sistemul de încărcare rapid. Prin urmare, utilizatorii de realme GT NEO 3 nu trebuie să-și facă griji cu privire la siguranță în timp ce experimentează sistemul rapid de încărcare. Mai mult, cipul MCU pentru securitatea încărcării este integrat pe circuitul de alimentare, iar în caz de urgență poate opri direct încărcătorul de 150W.

Mai multă baterie

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, GT NEO 3 utilizează o baterie durabilă, cu încărcare rapidă și cu o capacitate efectivă  de nu mai puțin de 80% după 1600 de cicluri complete de încărcare și descărcare, de două ori peste standardul din industrie. Pe termen lung, acest lucru poate reduce considerabil scăderea capacității efective a bateriei și poate asigura utilizarea telefonului pe o durată mai mare de timp.

Capacitatea bateriei de 4500mAh garantează longevitate, mai ales în mediul actual în care tehnologia 5G este des folosită. În utilizarea zilnică, încărcarea rapidă vine în completare capacității bateriei, iar creșterea vitezei de încărcare oferă o durată mai mare de utilizare a dispozitivului. GT NEO 3 a optat să acorde prioritate protecției bateriei pentru a oferi o durată mai mare de viață.

Deținerea unui smartphone cu o capacitate mare a bateriei nu numai că permite extinderea duratei de viață a produsului, ci și reduce cheltuielile pentru dispozitive precum baterii externe. GT NEO 3 promite a fi un produs care oferă utilizatorilor o experiență completă de tip 3 în 1: rapid, sigur și durabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *