xtremefps.ro articol,comunicat de presa Everyday Style & Trusted Value

Everyday Style & Trusted Value

Christmas 22 Homeware Collection

 

Crăciunul acesta, Marks & Spencer aduce atmosfera magică a sărbătorilor cu o colecție de accesorii și decorațiuni pentru casă. O serie de texturi, culori și imprimeuri care oferă o notă de eleganță și creează un aer de poveste specific acestui sezon.

Printre momentele de pregătire și agitație, clipele de relaxare nu ar trebui să lipsească din listă, iar pernele și pilotele din această colecție sunt definiția confortului și stilului datorită materialelor moi, precum lână, catifea și blană artificială, ale căror design cu broderii vesele și elegante oferă o notă cozy și jucăușă, care te îndeamnă la momente de odihnă și răsfăț.

Noua colecție conține și gama de lenjerie de pat de Crăciun, lenjerie realizată din bumbac pur, care beneficiază de tehnologia StayNew™ pentru o culoare intensă și proaspătă, oferind dormitorului un aspect impecabil. Astfel, camera va căpăta aceeași magie precum restul casei, cu modele variate, precum Polul Nord sau renii de Crăciun.  În plus, întreaga gamă este realizată din bumbac provenit din surse responsabile.

Noile piese din colecție sunt disponibile în magazine și pe www.marksandspencer.com/ro

Pernă cu ren

T47/1202X 125 lei

Pernă Polul Nord

T47/1201X 165 lei Exclusiv online

Pernă cu broderie

T47/1208X 125 lei

Pernă cu slogan brodat T47/1210X

99 lei

Pernă cu broderie

T47/1203X, 159 lei

Pernă cu Spărgătorul de nuci T47/1206X, 149 lei
Pernă din catifea

T47/1209X, 135 lei

Pernă cu lumini

T47/1214X, 115 lei

Exclusiv online

Pernă cu imprimeu

T47/1207X, 125 lei

Set lenjerie de pat din bumbac T35/8489B de la 122 lei

Exclusiv online

Set lenjerie din bumbac periat T35/8487B de la 185 lei

Exclusiv online

Set lenjerie de pat din bumbac periat T35/8459B de la 289 lei

Exclusiv online

Set lenjerie de pat din bumbac pur periat T35/8461B de la 122 lei

Exclusiv online

Set lenjerie de pat din bumbac periat T35/8493B de la 122 lei

Exclusiv online

 

Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați:  https://voicilamode.com/https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

 

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *