xtremefps.ro articol,blog Incepe primavara cu un Skitest NORDICA, in Poiana Brasov!

Incepe primavara cu un Skitest NORDICA, in Poiana Brasov!

Vei putea testa toate modelele 2012-2013 pe care le vei gasi de acum inainte exclusiv in magazine de profil din Romania.
Dupa Azuga si Busteni, programul skitestelor continua:
– 10-11 martie: Poiana Brasov
– 17 martie: Paltinis – Arena Platos
– 18 martie: Straja
– 24-25 martie: Sinaia –Valea Dorului

 Pe 10 si 11 martie, te asteptam in Poiana Brasov, la Skitest NORDICA! Esti invitat cu toti prietenii cu care iti place sa te bucuri de frumusetea partiilor si de placerea de a schia. 

echipa SKICENTER

Ce-o sa mai afli la skitest:

Nordica propune un nou sistem de calcul al calitatii unui clapar, in care flex-index-ul este inlocuit cu trei indici relativ distincti :

1. Rigiditatea; Progresia – si anume gradul in care rigiditatea creste pe masura ce claparul se flexeaza. Rigiditatea difera foarte mult de la claparul de partie la claparul de freeride, unde nu ai nevoie de un clapar dur ca betonul, ci de unul care sa preia socul in primele grade ale flexiei in momentul aterizarii. Viteza cu care claparul isi revine la pozitia initiala.

Aceasta abordare completa a calitatii si confortului  unui clapar inlocuieste vechea filozofie: clapar bun = clapar dur, cu flex index cat mai mare.

Pentru schiurile de cursa, unul dintre sistemele propuse de Nordica este Rapid Race Profile, care ajuta atat la initierea virajului cat si la inchiderea acestuia, rezultand un schiu care parcurge o distanta mai scurta in viraj, mai clara si mai directa.

Pentru gama de All MountainNordicainoveaza prin tehnologia I-Core care vine cu una sau cu doua baghete de lemn foarte usor pentru a reduce greutatea intregului schiu cu cel putin 20%. Iata deci schiul visat: zdravan si usor in acelasi timp, pentru care vei gasi si piei de foca Nordica, dedicate fiecarui schiu din aceasta colectie.

Cu totii am vazut schiurile si claparii Nordica pe podiumul cupei mondiale din 2012. Le-am vazut acolo pentru ca Nordica a evoluat continuu de-a lungul celor 70 de ani de cercetare si inovatie, trecand de la gheata de piele din 1930 si claparul turnat din 1968 pana la tehnologiile actuale.

Nordica revine pe piata din Romania pentru sezonul de Schi 2012-2013, aducand o gama colorata de schiuri si clapari de partie, dar si o colectie mai mult decat interesanta de All Mountain & Freeride. Cu un design care iti transforma schiul in obiect de cult, Nordica are o solutie pentru fiecare dintre noi, fie ca pandim dimineata primele urme de ratrac sau cautam powderul prin vai si prin paduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *