xtremefps.ro Uncategorized Petrecerea de vis

Petrecerea de vis

Fiul meu a implinit, acum o saptamana, 10 ani. Este un copil extraordinar si, de fiecare data, incerc sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-i oferi ceea ce isi doreste. Nu ne-a creat niciodata probleme, are note foarte mari la scoala si este foarte ascultator.

Am dorit, ca anul acesta, de ziua lui, sa ii fac o petrecere mai speciala. Este mare fan Ben 10. Asa ca voiam ca totul sa fie cu tematica eroului sau preferat. Pe langa tortul cu imaginea lui Ben 10, voiam ca totul sa aduca aminte de personaj. Insa, ca petrecerea sa fie asa cum imi imaginam, aveam nevoie de o suma frumusica. Desi aveam ceva bani alocati pentru asta, tot nu erau suficienti. Facand niste calcule impreuna cu sotul meu, am ajuns la concluzia ca, daca ne vom imprumuta pana la salariu, nu vom reusi sa facem petrecerea asa cum isi doreste fiul nostru.

Am inceput sa ne gandim la diverse variante de imprumut. Dupa ce ne-am consultat am decis sa cautam un credit pana la salariu. Auzisem de acesta metoda dar nu stiam exact in ce consta. Intrand pe internet, pe site-ul creditpanalasalariulmeu.ro, am aflat cum putem face un imprumut rapid nebancar. Tot ceea ce ne trebuia era o carte de identitate. Fara adeverinta de venit sau alte documente, nu trebuie decat sa ii contactezi oricare institutie financiara nebancara prezenta pe site. Le vei da datele tale si, dupa o ora, vei fi sunat pentru raspuns, care, de cele mai multe ori, va fi unul pozitiv. Se pot imprumuta sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei. A doua zi, suma ceruta va fi in cont. Atat de simplu!

Cam asa am procedat si eu. Avand banii imediat, am reusit sa ii comand fiului meu tot ceea ce isi dorea pentru a avea o petrecere tematica. Cu un mic imprumut, am reusit sa realizam o petrecere de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *