xtremefps.ro Uncategorized Implantologia digitalizată

Implantologia digitalizată



Grija pentru pacienți este una dintre marile preocupări ale medicilor stomatologi specialiști și tocmai din acest motiv, personalul clinicii Cris-Smile vă pun la dispoziție o serie de materiale și tehnologii moderne, care constribuie la rata de succes a unui implant dentar, spre exemplu.

Pentru un aspect impecabil al dinților nu este nevoie doar de un medic specialist în domeniu, ci și de o aparatură, care să confere atât siguranță, cât și o rată de succes ridicată, tocmai pentru a reda tuturor pacienților aspectul impecabil al danturii. De aceea, în momentul de față, atât în România, cât și peste ocean, se poate opta pentru cea mai nouă procedură existentă la ora actuală. Despre ce este vorba? Implantologia digitalizată.

Prin prisma acestui proces, tot ceea ce îi rămâne medicului specialist de făcut este să se asigure că implantul dentar se integrează perfect cu restul danturii și că nu se vor observa diferențe între acesta și restul dinților.

Altfel spus, într-o singură zi, îți poți recăpăta frumusețea, dar și funcționalitatea danturii tale.

Și, totuși, ce este această implantologie digitalizată? Cum se definește ea? Putem defini implantologia digitalizată ca fiind un nou concept de restaurare, care se bazează pe o tehnologie de ultimă oră și înaltă precizie, principalul scop constând în obținerea unor rezultate clinice eficiente, estetice și de lungă durată.

Cu alte cuvinte, implantologia digitalizată poate fi caracterizată și ca o îmbinare de informații furnizate de tomografia computerizată, detaliile fiind oferite, în acest caz, de scanarea intraorală.

Dacă îți dorești, așadar, un implant care să fie realizat într-o singură zi, îți pot spune că acest concep de One Day Implant este soluția perfectă pentru un tratament cu încărcare proteică imediată. De ce? Într-o altă ordine de idei, această încărcare proteică are la bază analiza CT-ului, respectiv a modelelor scanate și permite, totodată, planificarea tratamentului într-o singură etapă implanto-proteică, toate acestea datorită software-ului R2GATE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *