xtremefps.ro Uncategorized Zurgalai, zurgalai…

Zurgalai, zurgalai…

Cam asa incepe un colid de Craciun pe care, in fiecare an, mie si fratelui meu ne place sa il cantam alaturi de intreaga familie. Desi suntem oameni seriosi, tot restul anului, de Craciun ne place sa ne prefacem ca suntem iar copii. Aproape ca ne certam cand vine vorba de impodobit bradul sau cand trebuie sa deschidem cadourile. Ne place sa traim fiecare clipa a acestei minunate sarbatori la maxim. Craciunul ne-a marcat copilaria, mai ales ca, pe vremea noastra, nu venea Mos Craciun, ci Mos Gerila. Cadourile erau doar niste bomboane de pom, cateva jucarii si poate cateva portocale pentru care mama stea la coada ore bune.

Dar acum, toate aceste lucruri sunt departe si, desi ne simtim uneori nostalgici, parca tot mai mult ne place ceea ce este in ziua de azi. In afara de faptul ca acum masa este mai imbelsugata, nu mai este nevoie sa stam ore in sir la cozi, iar decoratiunile de Craciun sunt atat de diferite si de frumoase, incat nu stii, de multe ori, ce sa alegi. Si, pentru ca nu mai este mult pana la Craciunul din acest an, am facut o lista cu cumparaturi de la magazinul nostru preferat, nobilacasa.ro.

Ca sa fim in ton cu amuzantul cantec, trebuia, in primul rand, sa achizitionam niste zurgalai sau clopotei. Asa ca am cumparat Decoratiune de Craciun My Christmas Tree, in forma de clopotel, foarte frumoasa, Decoratiune cu Led Gold Shine, in forma de stea stralucitoare, pentru ca o sa cantam si Steaua sus rasare, Platou cu Coronita Christmas Delicacies, pentru cozonacul facut de mama, Decoratiune Multicolor Nutcracker, pentru ca anul acesta o sa vedem Spargatorul de Nuci, in premiera. Asta a fost lista pentru ornamentele de Craciun de anul acesta, pe care am decis sa le cumpar impreuna cu fratele meu.

Desigur, eu am mai cumparat ceva, ce intentionez sa ii fac cadou scumpului meu fratior, si anume o Decoratiune Ren M Childhood Decorations, ce o sa ii aminteasca de cum ii spun eu de cate ori vine de afara cu nasul rosu si inghetat: Rudolph!

Daca si voi aveti o lista mare de cumparaturi si, in special, de decoratiuni pentru Craciun, puteti merge la magazinul din orasul vostru. Eu am ales Iulius Mall din Cluj. Tu unde vei merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *