xtremefps.ro Uncategorized Outdoor sau Indoor Team Building

Outdoor sau Indoor Team Building



Este timpul sa incepi sa iti planuiesti team building-ul de anul acesta. Iese o distractie pe cinste atunci cand va adunati cu totii si faceti fel de fel de activitati amuzante, dar nu stii exact ce sa alegi.
Un outdoor team building sau unul indoor este mai potrivit pentru voi?
Ei bine, ce se numara printre activitatile de care veti avea parte in fiecare dintre aceste doua optiuni, vom vedea in cele ce urmeaza. Dar pana atunci, trebuie sa intelegem ca team building-ul este o modalitate foarte buna de a spori comunicarea dintre angajati, de a inchega legaturile dintre ei si nu in ultimul rand de a da o doza de energie si motivare intregii echipe.

Outdoor team building

O forma de team building din ce in ce mai populara de cativa ani incoace, outdoor team building-ul s-a dovedit a fi important pentru dezvoltarea si detensionarea intregii echipe. Companiile recunosc importanta scoaterii angajatilor din rutina de zi cu zi si de a-i pune pe acestia in fata unor situatii neobisnuite, in afara zonei lor de confort.

Team building-ul in aer liber, implica o calatorie care ii duce pe angajati departe de birouri si de stresul orasului. Activitatile din cadrul unui team building outdoor, pot presupune o vanatoare de comori, orientare, explorare, tehnici de supravietuire si alte activitati antrenante si distractive, care ii fac pe cei prezenti sa se detensioneze, sa se relaxeze si nu in ultimul rand sa se distreze.

Team building-ul outdoor a fost conceput pentru a-ti scoate angajatii din mediul lor familiar, confortabil si a-i pune in situatii diferite de cele pe care le intalnesc zi de zi. Asta le va da ocazia sa se puna in valoare, sa isi scoata in evidenta cele mai bune calitati si abilitati, sa isi dea frau liber creativitatii si sa rezolve unele situatii cu ajutorul colegilor, lucrand in echipa.

Beneficiile unui outdoor team building sunt multiple, printre ele se numara si intarirea relatiilor sau chiar formarea noilor relatii de prietenie intre angajati, descoperirea reciproca a acestora si recunoasterea meritelor fiecaruia. Aceste beneficii se vor revarsa si asupra mediului de lucru de zi cu zi, facandu-i pe acestia mai eficienti si mai productivi.

Indoor team building

Desi sunt din ce in ce mai multe firme care aleg sa isi duca echipa intr-un team building in aer liber, sunt in acelasi timp si firme care aleg sa faca diferite activitati chiar la locul de munca.

Pentru a facilita comunicarea si relatia dintre angajati, a reduce stresul si a pune stop activitatilor zilnice introducand un pic de distractie, nu este nevoie neaparat sa organizezi o excursie costisitoare. Poti sa angajezi o echipa specialista in activitati indoor, care sa vina chiar la voi la birou si sa livreze o experienta pe cinste.

Conceptul de indoor team building este si el unul destul de popular in ultimul timp. Acesta este comparat cu un mare loc de joaca creativ si plin de provocari. Echipele care se ocupa cu organizarea acestor activitati cauta modalitati creative si interesante de a stimula angajatii chiar in mediul in care ei isi desfasoara activitatea zi de zi.

Tinand cont de bugetul de care dispui si de nevoile echipe tale, poti sa optezi pentru un outdoor team building sau pentru unul indoor. Indiferent de alegere, este important sa organizezi din cand in cand activitati pentru intreaga echipa, care sa ii detensioneze, sa ii scoata din rutina zilnica si sa le ofere un plus de motivare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *