xtremefps.ro Uncategorized Alege calitatea

Alege calitatea



Intotdeauna, am fost adeptul calitatii, chit ca a trebuit sa scot mai multi bani din buzunar. Produsele de calitate ne ofera o durata a folosirii mai indelungata, iar, pe termen lung, acest lucru ne poate avantaja. Prefer o usa de calitate, decat sa o vopsesc anual sau sa o schimb odata la doi ani.

De aceea, am ales sa cumpar usi interior doar de pe site-ul celor de la exclusivedoors.ro. Acest magazin online este partener oficial al brand-ului nemtesc Grauthoof. Marca de usi Grauthoff este recunoscuta in Germania, dar si in restul Europei pentru calitatea deosebita pe care o ofera clientilor.

Am ales sa montez doar articole de caltiate la mine in casa, deaorece este un bun de care ma folosesc zilnic si doresc sa las cea mai buna impresie musafirilor.

Initial, nu stiam de exclusivedoors.ro, insa am avut norocul sa cunosc un prieten care a lucrat cu aceasta firma atunci cand si-a reconditionat apartamentul. Prin intermediul lui am ajuns sa cunosc gama de usi interior din lemn si sticla securizata pe care Exclusivedoors o prezinta cu mandrie clientilor si celor interesati.

Vazand insa cat de bine aratau usile, numai din fotografie, am decis ca voi face o investitie si voi comanda usi pentru interiorul casei. Avem nevoie de 5 usi in total, insa metoda de a comanda necesita inca o actiune. Mai intai se trimite o solicitare de pret catre echipa exclusivedoors.ro la care acestia vor raspunde cu un pret estimativ in functie de dimensiunile cerute si alte preferinte.

Am ales sa cumpar modelul de usa HGM Baron Furniruit, deoarece prezinta un aspect clasic care se potriveste de minune cu interiorul casei mele. Insa este o diferenta, desi are toate caracteristicile unei usi clasice, modelul Baron pastreaza din dinamismul unui produs modern interpretat printr-un model mai vechi. Lemnul folosit la aceasta usa provine din Cires American, un soi de lemn foarte bun si rezistent, dar care ofera si o nuanta placuta odata ce este lacuit.

Usa este masiva si ofera stabilitate, iar tocul reglabil imbraca zidul pentru a crea o senzatie de complet.

Balamalele folosite la aceasta usa sunt din teflon, pentru a impiedica procesul de coroziune, iar broasca este metalica.

Exclusivedoors.ro ofera sansa clientilor de adauga cat mai multe faciltiati pentru aceasta usa printre care si izolatie fonica, antiefractie, protectie la fum, protectie la foc, rezistenta la umiditate.

Desigur, orice adaos va percepe un cost suplimentar, insa rezultatul final merita fiecare banut investit in acest tip de usi.

De cand am comandat usile, simt ca locuinta a capatat o alta dimensiune. Totul pare mai luminos si ofera senzatia de spatiu. Cu siguranta a fost una din cele mai bune investitii pe care le-am facut. Folosind Exclusivedoors.ro am reusit sa aduc in locuinta mea originalitate prin usile HGM Baron Furniruit, iar acest lucru a indemnat ca toti musafirii mei sa ma intrebe de unde le-am cumparat.

Desi din punct de vedere financiar nu sunt cele mai ieftine, calitatea lor merita fiecare leu investit, deoarece sunt cosntruite sa reziste o viata sau poate chiar si mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *