xtremefps.ro Uncategorized Salteaua, accesoriul necesar pentru un dormitor Feng Shui

Salteaua, accesoriul necesar pentru un dormitor Feng Shui



Insomnia este unul dintre dusmanii sanatatii motiv pentru care trebuie sa luam toate masurile necesare pentru a indeparta insomnia in cazul in care aceasta ne da tarcoale. Amenajarea dormitorului in stil Feng Shui este una dintre modalitatile foarte eficiente prin care insomnia poate fi alungata. Pentru a amenaja in acest stil dormitorul trebuie sa respectam urmatoarele sfaturi:

  • Vopsirea peretilor dormitorului in culori linistitoare, calde, este unul dintre sfaturile cele mai importante de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un dormitor amenajat in stil Feng Shui.
  • Utilizarea corpurilor de iluminat ale caror lumina poate fi reglata in functie de dorinte este un alt pas pe care trebuie sa il facem pentru obtinerea unui dormitor amenajat in stil Feng Shui.
  • Utilizarea unui pat cat mai confortabil este un element absolut necesar pentru obtinerea unui somn cat mai odihnitor. Un astfel de pat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  1. Sa aiba dimensiunile suficient de mari astfel incat sa nu ne simtim inghesuiti atunci cand dormim.
  2. Sa fie confectionat din materiale de calitate.
  3. Sa fie prevazut cu o saltea relaxanta dar care in acelasi timp are grija de sanatatea coloanei vertebrale. O astfel de saltea nu este necesara doar intr-un dormitor amenajat in stil Feng Shui ci in oricare dormitor, indiferent de stilul in care acesta este amenajat.
  • Pentru a putea dormi cat mai linistiti si la ore decente este necesar ca in dormitor sa nu se gaseasca elemente care ne-ar putea distrage atentia, ca de exemplu TV, computer sau diferite jocuri. Dormitorul este camera utilizata pentru somn motiv pentru care in interiorul acesteia nu trebuie sa se afle obiecte care ne-ar putea distrage de la aceasta activitate.
  • Nu in ultimul rand, calitatea aerului din dormitor joaca un rol important in obtinerea unui stil Feng Shui. Pentru ca acest lucru sa se intample este necesar utilizarea unui purificator pentru aer.

In concluzie, insomnia poate fi alungata si prin modul in care este amenajat dormitorul. Indiferent de stilul in care alegem sa facem aceasta amenajare este necesar sa luam toate masurile posibile pentru a ne bucura de o calitate ridicata a somnului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *