xtremefps.ro articol Cine fabrica anvelopele Sailun si de ce sunt asa de bune

Cine fabrica anvelopele Sailun si de ce sunt asa de bune

Daca doresti anvelope bune pentru masina ta, iti recomand magazinul online e-pneu.ro. Aici vei gasi modelul de anvelope Sailun, considerate printre cele mai bune de pe piata. Dar cine fabrica aceste anvelope si de ce au o reputatie asa de buna?

Anvelopele Sailun sunt fabricate in China, sunt o marca de anvelope Tier Three care se concentreaza mai degraba asupra pretului decat a performantei si sunt increzator sa va recomand aceste anvelope.

La inceputul acestui an am dat peste cateva crossover pe care nu mi le amintesc, deoarece toate arata la fel, pana cand am descoperit anvelopele Sailun Atrezzo. Dupa ce am facut cateva cercetari, am aflat ca aceste anvelope ieftine sunt fabricate de un consortiu care are sediul in China. Sailun este una dintre cele mai ieftine anvelope pe care o poti achizitiona pentru masina sau SUV-ul tau. Am aflat, de asemenea, ca Sailun stie ca pneurile lor sunt considerate de brand, chiar daca nu pot oferi aceeasi performanta ca si concurentii lor.

Sailun Tyres a fost infiintata in 2002 si, inainte de asta, facea echipamente de constructie a anvelopelor. In 2014, fuzioneaza cu Jinyu Tires, un alt producator de anvelope chinez, care detine, de asemenea, pneurile Jin Yu, Black Lion si Rovelo. Sailun are trei fabrici de anvelope: doua situate in Qingdao si Shenyang, China, si a treia in Vietnam. Sailun comercializeaza anvelope pentru pasageri si camioane usoare.

Anvelopele  Sailun se descurca extrem de bine si sunt la fel de linistite, daca nu chiar mai mult decat Michelins. Multa lume subestimeaza aceste anvelope, desi nu ar trebui. Ele chiar ofera conductibilitate, performanta si siguranta. Recenziile anvelopelor Sailun sunt in mare parte pozitive. Comentariile repeta ca anvelopele sunt bune, la preturi sub alte marci. Au o buna aderenta pe suprafete uscate, sunt moi, fac zgomot mic si sunt ideale pentru condus. Franarea este buna.

Pe baza recenziilor anvelopelor Sailun, dezavantajul este uzura anvelopelor si putine dificultati pe carosabil umed, insa acestea nu reprezinta probleme foarte mari. Totusi modelul de anvelopa Atrezzo SH406 are un marcaj de uzura de 340. Acest model ar trebui sa dureze mai mult.

Sailun are un model de anvelopa plata: Atrezzo ZSR RUN-FLAT. Acesta permite sa conduceti cu o anvelopa plata la o distanta si viteza limitata pana cand ajungeti intr-un punct sigur. Sailun ZSR RUN-FLAT elimina necesitatea unei anvelope de rezerva.

In ciuda micilor inconveniente, majoritatea celor care au folosit sau folosesc astfel de anvelope spun ca Sailun merita. Multe recenzii pentru anvelopele Sailun recomanda achizitionarea si vor continua cu marca aceasta la urmatoarea schimbare a anvelopelor.

Anvelopa Sailun este buna?

Sailun are aceleasi avantaje ca si alte marci de anvelope ieftine, precum LingLong, Hifly, Delinte, Aderenza si altele. Multi accepta insa performanta Sailun si subliniaza pretul redus al pneurilor ca diferentiere atunci cand aleg. Exista cateva site-uri care testeaza, examineaza si indica achizitia de Sailun pe care ar fi bine sa le urmaresti pentru a te convinge mai mult.

Nu este insa recomandata pentru un stil de conducere mai agresiv, iar in acest caz este mai bine sa investiti intr-o anvelopa de calitate superioara, cum ar fi Bridgestone, Continental si Dunlop. Aceste brand-uri pot fi gasite, de asemenea, pe site-ul e-pneu.ro. O alta optiune sunt anvelopele de nivelul doi precum Westlake, Viking sau Barum.

Daca bugetul este insa mic,  iti recomand sa cumperi totusi anvelope Sailun in loc de anvelope la mana a doua. Aminteste-ti ca pentru a avea cea mai buna anvelopa, o anumita ingrijire este esentiala. Respecta calibrarea anvelopelor, mentine echilibrul ansamblului anvelopa / roata si aliniaza vehiculul. Modul de conducere, temperatura ambientala si tipul de drum afecteaza, de asemenea, performanta si durabilitatea anvelopelor.

Recomand anvelopele Sailun!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *