xtremefps.ro articol,blog,comunicat de presa Kevin Hu, Huawei: Soluțiile inteligente cloud inspiră o nouă etapă de dezvoltare

Kevin Hu, Huawei: Soluțiile inteligente cloud inspiră o nouă etapă de dezvoltare

La cel de-al 7-lea Forum Ultra-Broadband (UBBF 2021), Kevin Hu, președintele Huawei Data Communication Product Line, a introdus patru noi caracteristici ale soluției inteligente Huawei Cloud-Network și a tuturor routerelor inteligente din seria NetEngine, oferind un serviciu diferențiat de convergență rețea-cloud capacități și accelerarea transformării digitale pentru industrii.

Digitalizarea a devenit o tendință globală de dezvoltare, peste 50 de țări și regiuni, inclusiv China, Orientul Mijlociu și Uniunea Europeană, lansând deja propriile strategii digitale. În consecință, digitalizarea determină schimbări profunde în stilul de viață, producția și guvernanța fiecărei persoane, casă și organizație.

Kevin Hu, președintele Huawei Data Communication Product Line

Potrivit lui Hu, digitalizarea, deși îmbunătățește confortul și conduce la transformarea pozitivă, introduce, de asemenea, multe provocări în rețelele existente. De exemplu, datorită spațiului limitat în interiorul unei camere de echipamente CO, este dificil pentru nodurile existente să ofere capacități complete de procesare a serviciilor. Relațiile de rezolvare fixe dintre resurse și rețele fac dificilă programarea flexibilă a traficului inter-DC. Operațiunile de servicii hibride ale rețelelor existente sunt slab echipate pentru a satisface cerințele de servicii diferențiate de astăzi.

 

Pentru a aborda provocările de rețea cu care se confruntă clienții în timpul transformării digitale, Huawei a introdus soluția sa pentru cloud-rețea, care oferă patru noi capacități – CO super-edge pentru toate serviciile, tenant-level hard slicing, programabilitate de rețea prin SRv6 și integrare în rețea-cloud. Această soluție maximizează valoarea resurselor rețelei operatorilor și avantajele complementare ale cloud-ului și rețelei, ajutând operatorii să construiască o arhitectură de servicii DICT care să includă integrarea cloud-rețea. Mai exact, aceste patru noi capacități oferă următoarele:

CO super-edge pentru toate serviciile: Dispozitivele din seria NetEngine 8000 M oferă capacități de procesare multi-servicii care sunt furnizate de diferite dispozitive, cum ar fi BRAS, CGN, IPsec și SR. În acest fel, un CO poate furniza servicii pentru utilizatorii de acasă, de telefonie mobilă și de întreprindere, deschizând noi zone de creștere a afacerii, reducând în același timp TCO-ul suportat de factori precum închirierea camerei de echipamente și facturile de electricitate și, în cele din urmă, îmbunătățirea capabilităților FMC ale serviciilor de rețea.

Tenant-level hard slicing: Ruterul de acces inteligent din seria NetEngine A800 oferă o serie de avantaje de slicing. De exemplu, oferă mai multe tipuri de servicii, asigurând în același timp izolarea la nivel fizic între acestea și SLA-urile de servicii deterministe. Suportă tenant-level hyerarchical slicing, care poate fi utilizată pentru peste 1000 de servicii și aplicații, oferind o asigurare rafinată a serviciilor și dublând capacitatea de monetizare. Scalarea elastică a secțiunilor și extinderea dinamică, fără pierderi și la minut a capacității permit ajustarea resurselor rețelei în funcție de cerințele serviciului pentru clienți, zero risipă de resurse de rețea și îmbunătățirea utilizării lățimii de bandă cu mai mult de 30%. Opțiunea „o singură cutie – servicii multiple” simplifică semnificativ rețelele de întreprindere și reduce TCO cu 40%.

Programabilitate în rețea prin SRv6: Înlănțuirea serviciilor SRv6 este utilizată pentru a permite programarea de rețea flexibilă bazată pe servicii, implementând orchestrarea integrată a mai multor servicii și oferind tipuri suplimentare de servicii cu valoare adăugată. Protocoalele SRv6 acceptă selectarea traseului în timp real, latența optimă și asigurarea experienței diferențiate. Întreprinderile pot accesa cloud-ul într-un singur pas și într-o singură zi, accelerând dramatic furnizarea de servicii.

Integrarea rețea-cloud: rețeaua ca serviciu este punctul culminant. Prin intermediul API-urilor simplificate orientate spre cloud, volumul de lucru de integrare a domeniilor OSS și BSS este redus cu peste 80%, peste 10 SP-uri cloud sunt pre-integrate și mai mult de 20 de furnizori de domenii OSS / BSS sunt interconectați. În acest fel, serviciile cloud-rețea cu status vizual la nivel de rețea pot fi furnizate rapid pentru clienți, iar serviciile pot fi ajustate flexibil pentru a oferi opțiuni DCIT diferențiate.

La conferință, Kevin Hu a introdus și routerele inteligente din seria NetEngine pentru toate scenariile, ajutând operatorii să construiască rețele cloud inteligente în era digitală. Aceste dispozitive includ routere inteligente de acces cloud (seria NetEngine A800), routere de agregare pentru toate serviciile (seria NetEngine 8000 M) și routere backbone inteligente (NetEngine 8000 X16).

În valul digital care străbate în prezent lumea, convergența cloud-rețea se actualizează rapid și evoluează odată cu vremurile, prezentând atât o oportunitate, cât și o provocare pentru operatori și Huawei. În viitor, Huawei va continua să colaboreze cu operatorii pentru a aborda aceste provocări și a construi rețele cloud inteligente IPv6 + într-un efort de a introduce un nou impuls în transformarea digitală a industriilor.

Despre Huawei

Înființată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 197.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră este de a livra digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom aduce  conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; vom duce cloud-ul și inteligența artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; vom construi platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; vom redefini experiența utilizatorului prin AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau pe drum.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Huawei online la https://www.huawei.com/en/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *