xtremefps.ro articol,comunicat de presa Huawei introduce WATCH GT 3 – ceasul inteligent care se potrivește stilului fiecărui utilizator

Huawei introduce WATCH GT 3 – ceasul inteligent care se potrivește stilului fiecărui utilizator

București, 25 noiembrie 2021 – Huawei Consumer BG lansează HUAWEI WATCH GT 3, un produs ce impresionează prin design și estetică elegantă, care amintește de ceasurile tradiționale, oferind în același timp o durată de viață a bateriei de până la 2 săptămâni și upgrade-uri complete în ceea ce privește capacitățile sale hardware și software. Noul smartwatch oferă caracteristici de management al sănătății, precum și planificare sportivă științifică adaptată fiecărui utilizator. Noile ceasuri WATCH GT 3 sunt disponibile în 4 modele, pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.499 lei, pentru varianta de 46 mm și 1.199 lei, pentru cea de 42 mm, diferețele fiind generate și de tipul de curea aleasă. În plus, în perioada de precomandă, derulată între 25 noiembrie – 7 decembrie, cei care le vor achiziționa vor primi în bundle și o pereche de căști FreeBuds 4i.

Pe măsură ce dispozitivele de tip wearables câștigă din ce în ce mai multă popularitate, ele au devenit în mod natural un accesoriu pentru ținutele de zi cu zi, care ajută utilizatorii să-și exprime personalitatea și stilul. Cu toate acestea, gadget-urile inteligente, cum ar fi smartwatch-urile, joacă un rol mult mai important. Nu numai că reprezintă un accesoriu la modă, dar datorită numeroaselor lor funcții, îi pot motiva pe utilizatori să aibă mai multă grijă de ei înșiși.

Un design clasic excepțional

HUAWEI WATCH GT 3 este disponibil în două dimensiuni – 46 mm și 42 mm. Ambele versiuni au un design elegant, asemănător ceasurilor tradiționale. Deși ambele versiuni sunt ușoare (42,6 g și respectiv 35g), WATCH GT 3 de 42 mm este mai subțire, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru utilizatorii care preferă o experiență de purtare desăvârșită. Modelul de 46 mm este disponibil în 2 variante, cu brățară de oțel inoxidabil, la 1.499 lei, și cu brațară sport, din elastomer, la prețul de 1.199 lei. În acelașă timp, modelul de 42 mm poate fi găsit, de asemenea, în 2 variante, cu brățară metalică Milaneză, cu design dedicat și exclusiv, la 1.399 lei și brațară din piele, la 1.199 lei.

Până pe 7 decembrie, cei care comandă ceasuri HUAWEI WATCH GT 3 primesc și o pereche de căști FreeBuds 4i, chiar la timp pentru cadourile sărbătorilor de iarnă.

În ceea ce privește materialul și măiestria, carcasa frontală a seriei HUAWEI WATCH GT 3 este fabricată din oțel inoxidabil, care este ușoară și puternică, rezistentă la căldură și la frig. În plus, carcasa din spate este confecționată din fibre de polimer, sporindu-i astfel rezistența.

Cadranul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 3 a fost îmbunătățit atât în ceea ce privește rezoluția, cât și mărimea. Comparativ cu generația anterioară de 1,3 inch, HUAWEI WATCH GT 3 oferă o suprafață de ecran mai mare pentru ambele versiuni. Sticla curbată 3D, ultra-clară, oferă o vedere completă asupra fiecărui punct de focalizare. Toate informațiile importante pot fi văzute dintr-o privire ori de câte ori utilizatorii ridică încheietura mâinii.

Pentru prima dată în istoria seriei GT, WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă și feedback tactil, aducând consumatorilor o experiență de utilizare diferită, indiferent de modul în care interacționează cu smartwatch-ul.

Pentru a aduce consumatorilor o experiență mai personalizată, noul smartwatch dispune de fețe personalizate de ceas, fiind disponibile pentru descărcare peste 10.000 de  astfel de teme. De la cele mai îndrăznețe, la cele mai minimaliste, elegante, sau pur și simplu funcționale – utilizatorii pot alege cea mai potrivită temă pentru ținuta lor, starea de spirit sau agenda zilei respective. Fie că este vorba despre o alergare sau o cină elegantă, există câte o față pentru ceas care să se potrivească cu orice ocazie.

În plus, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de curele ușor de schimbat, inclusiv curea din oțel inoxidabil, curea fluoroelastomer, curea din piele și curea Milaneză proiectată exclusiv pentru HUAWEI WATCH GT 3 42mm.

 

Durata de viață lungă a bateriei îl transformă într-un asistent personal cu adevărat de încredere

Pentru a beneficia de toate funcțiile smartwatch-ului este nevoie de o baterie cu o durată de viață îndelungată. Huawei a lansat seria HUAWEI WATCH GT 3, care dispune de o baterie puternică – versiunea de 46mm suportă durata de viață a bateriei de până la 14 zile, în timp ce 42mm oferă o durată de viață a bateriei de 7 zile, utilizat zilnic.

Ca un smartwatch conceput pentru utilizatorii activi, care sunt întotdeauna pe drum, pentru prima dată în familia de ceasuri WATCH GT, WATCH GT 3 sprijină încărcarea wireless rapidă cu stații de încărcare wireless și bănci de putere fără fir. În plus, este echipat cu soluție inversă de încărcare fără fir, astfel încât utilizatorii pot folosi smartphone-ul Huawei pentru a încărca rapid ceasul fără a fi nevoie să transporte un încărcător, oferind o experiență de încărcare mai practică și mai convenabilă.

Durata de viață remarcabilă a bateriei și opțiunile eficiente de încărcare permit utilizatorilor să folosească ceasul lor inteligent în orice moment al zilei.

Modernizări hardware și software pentru o mai bună monitorizare a sănătății

HUAWEI WATCH GT 3 sprijină noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac TruSeenTM 5.0+, care permite monitorizarea ritmului cardiac și SpO2 cu o precizie și mai mare, atât în timpul antrenamentelor, cât și pe toată durata zilei și a nopții. Mai mult decât atât, noul smartwatch beneficiează de o carcasă proiectată ergonomic 2.5D, cu sticlă lustruită și curbată cu atenție, care se potrivește formei osului încheieturii. Designul nu este numai confortabil, dar, de asemenea, reduce în mod eficient interferența luminii externe și îmbunătățește calitatea semnalului ritmului cardiac.

Monitorizarea sănătății cu acuratețe științifică

În calitate de asistent de management al sănătății, HUAWEI WATCH GT 3 dispune de monitorizarea SpO2 pe tot timpul zilei și detectarea temperaturii corpului. Combinat cu monitorizarea ritmului cardiac 24/7, acordă o atenție deosebită respirației, stresului și ciclului menstrual pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să-și îmbunătățească  sănătatea. Tehnologia HUAWEI TruSleepTM 2.0 de monitorizare a somnului oferă date extinse și sute de sugestii pentru îmbunătățirea calității somnului utilizatorilor.

Un stil de viață sănătos este construit din mai multe elemente care, împreună, ajută utilizatorii să rămână în echilibru. Pentru a rămâne pe drumul cel bun cu toate acestea, aplicația HUAWEI Health îmbunătățită permite utilizatorilor să configureze memento-urile personalizate pentru sănătate. Fie că este vorba despre notificări privind cantitatea de apă băută zilnic, luarea medicamentelor, ora de culcare sau notificări menite să te ajute să păstrezi o stare de spirit pozitivă pe întreaga durată a zilei, HUAWEI WATCH GT 3 se asigură că utilizatorii păstrează obiceiuri sănătoase, în ciuda stilului de viață ocupat. Când toate notificările setate într-o zi au fost afișate, un Health Shamrock verde va înflori pe ecranul ceasului.

Un antrenor profesionist la încheietura mâinii

HUAWEI WATCH GT 3 oferă peste 100 de moduri de antrenament, inclusiv 18 moduri de antrenament profesionale, astfel încât utilizatorii să poată explora diferite sporturi, pentru a le găsi pe cele mai potrivite pentru ei. În plus, oferă planuri de formare personalizate în funcție de starea fizică a utilizatorului și obiceiurile de exerciții fizice. Utilizatorii își pot stabili propriile obiective de formare și își pot monitoriza rezultatele în timp real pe ceas sau în aplicația HUAWEI Health. În timpul antrenamentului, smartwatch-ul poate efectua în timp real memento vocal al obiectivelor setate și  poate oferi feedback cu privire la progresul antrenamentului.

Watch GT 3 este compatibil cu 30 de aplicații, inclusiv diverse aplicații de fitness, extinzând ecosistemul și oferind utilizatorilor o experiență mai bună de monitorizare a datelor. Mai mult, cei cărora le place să se antreneze în aer liber pot beneficia de poziționarea GPS cu dublă frecvență care le oferă o cartografiere mai precisă a locației geografice.

Noua serie HUAWEI WATCH GT 3, cu designul său elegant și caracteristicile precise de monitorizare a sănătății și a activității sportive, va inspira utilizatorii să rămână sănătoși și activi, exprimându-și în același timp stilul unic. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.huaweistore.ro.

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *