xtremefps.ro comunicat de presa TCL prezintă inovatorul televizor QD-Mini LED de 115 inchi la MWC2024

TCL prezintă inovatorul televizor QD-Mini LED de 115 inchi la MWC2024



Dezvăluind o serie de noi dispozitive inteligente, de la telefoane, la tablete, televizoare și multe altele, TCL își afirmă încă o dată angajamentul față de tehnologia de display smart.

România, 29 februarie 2024: TCL, lider pe piața de electronice de larg consum și unul dintre cele mai importante branduri de televizoare din lume, a participat la Mobile World Congress 2024 în Barcelona. Aici a arătat cele mai recente inovații și ecosistemul inteligent de dispozitive conectate perfect concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi acasă, la birou sau oriunde. Pe lângă un portofoliu extins de smartphone-uri noi, dispozitive personale avansate și routere inteligente, TCL prezintă și cel mai impresionant televizor al său de până acum, sub forma celui mai mare televizor din lume QD-Mini LED de 115 inchi.

Fiind un brand de televizoare consacrat pe piața globală de mulți ani, acest succes se datorează în mare parte experienței de neegalat de display a TCL. TCL își prezintă cea mai recentă și revoluționară tehnologie TV la MWC, ca parte a unui ecosistem conectat de dispozitive inteligente care pot oferi experiențe de divertisment remarcabile. După debutul său la CES în ianuarie 2024, unde a impresionat publicul, televizorul QD-Mini LED de 115 inchi face furori încă o dată, la MWC, uimind privitorii cu o imagine extraordinară.

Dezvoltarea ecranului de 115 inchi a apărut parțial ca răspuns la cererea pieței pentru opțiuni de ecran mai mari și mai bune, deoarece consumatorii caută să-și îmbunătățească posibilitățile de divertisment acasă, în special înaintea momentelor culturale cheie, cum ar fi viitoarele evenimente sportive din această vară.

Când vine vorba de experiența de vizionare a sporturilor, cu cât ecranul este mai mare, cu atât este mai mare impactul general asupra publicului, oferindu-le o experiență captivantă și imersivă. Claritatea excepțională și nivelurile de luminozitate vor reda fiecare detaliu într-o calitate uimitoare, permițând fanilor sportului să simtă experiența ca și cum ar fi chiar pe stadion.

În plus, cu o rată de reîmprospătare variabilă de 144 Hz, spectatorii nu vor pierde niciun moment din acțiune. De asemenea, e important de menționat că mai mare nu înseamnă neapărat mai voluminos. TCL a lucrat pentru a se adapta constrângerilor de dimensiune ale caselor europene, oferind soluții subțiri de montare pe perete, făcând acest televizor o alegere practică pentru a crea experiențe de o calitate cinematografică acasă.

Pentru cei aflați în mișcare, TCL oferă o gamă extinsă de smartphone-uri și tablete NXTPAPER, cu o calitate superioară de display și conectivitate perfectă. Telefoanele inteligente TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 și TCL 501 oferă fiecare caracteristici distinctive care îndeplinesc nevoile tuturor. În plus, tableta TCL NXTPAPER 11, cu tehnologia sa NXTPAPER prietenoasă cu ochii, oferă o lizibilitate și un confort remarcabile, exemplificând angajamentul TCL de a oferi cele mai bune variante tehnologice.

Pentru ca publicul european să nu rateze evenimentele sportive preferate desfășurate pe cel mai mare ecran posibil QD-Mini LED, acesta va fi disponibil pentru publicul din Europa foarte curând – rămâneți aproape pentru mai multe noutăți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *