xtremefps.ro Uncategorized Axis Communications anunță numirea Alinei Barbu în funcția de Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova

Axis Communications anunță numirea Alinei Barbu în funcția de Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova

Axis Communications, liderul global în soluții video de rețea, anunță numirea Alinei Barbu în funcția de Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova. Cu o vastă experiență în vânzări, inclusiv în funcții de Key Account Manager, dezvoltare de afaceri și diverse poziții în sectorul financiar-bancar, Alina aduce o perspectivă dinamică echipei Axis din România.

Experiența extinsă în vânzări a Alinei, combinată cu interesul său pentru industria securității, sunt argumentele pentru care se așteaptă o contribuție relevantă a sa la succesul Axis Communications în România și Moldova, piețe în care compania a evoluat semnificativ în ultimii ani.

Pawel Marek, Managerul de vânzări pentru Europa Centrală și de Est la Axis Communications, și-a exprimat entuziasmul pentru numirea Alinei, declarând: “Suntem încântați să o primim pe Alina în echipa noastră. Cu înțelegerea pe care o are ea pentru dinamica vânzărilor, Alina va juca fără îndoială un rol esențial în stimularea creșterii și consolidarea prezenței noastre în România și Moldova. Ea este primul punct de contact pentru noii parteneri și pentru înscrierea lor corectă în programul nostru.”

În noua sa funcție, Alina va fi responsabilă de supervizarea operațiunilor de vânzări pentru partenerii autorizați, asigurând comunicarea, consultanța și suportul pentru parteneri în proiectele lor de creștere cu succes.

Sunt entuziasmată să mă alătur echipei Axis Communications și să contribui la misiunea companiei de a oferi soluții de securitate inovatoare. Experiența mea diversă în vânzări, împreună cu reputația Axis pentru excelență, prezintă o oportunitate interesantă de a aduce o contribuție semnificativă pe piețele din România și Moldova“, a declarat Alina Barbu.

Numirea Alinei subliniază angajamentul Axis Communications de a oferi servicii și suport de neegalat partenerilor și clienților săi. Cu expertiza și dedicarea sa, Axis continuă să-și consolideze poziția ca principal furnizor de soluții video de rețea de ultimă generație în această regiune.

Despre Axis Communications

Axis ajută la construirea unei lumi mai inteligente și mai sigure prin crearea de soluții care îmbunătățesc securitatea și performanța afacerii. Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate.

Compania Axis are în jur de 5000 de angajați dedicați, în mai mult de 50 de țări și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din întreaga lume pentru a le furniza clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 și are sediul în orașul Lund. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *