xtremefps.ro articol,blog HBO invită fanii #GoT să doneze sânge la Mega Mall, în campania internațională „Bleed for the Throne”

HBO invită fanii #GoT să doneze sânge la Mega Mall, în campania internațională „Bleed for the Throne”



  • Campanie de donare de sânge organizată în 14 țări: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația
  • Punctul de recoltare din România este la Mega Mall, la intrarea din Bulevardul Pantelimon, deschis în intervalul 9:00-13:00, pe 30-31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie

HBO lansează campania internațională de donare de sânge „Bleed For The Throne”. Fanii #GoT din România se pot uni la Mega Mall pentru a salva vieți. Punctul de recoltare, amplasat la intrarea din Bulevardul Pantelimon, va fi deschis între orele 9:00 și 13:00, sâmbătă și duminică, pe 30 și 31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie.

Inițiativa mondială a HBO este inspirată de serialul Game of Thrones. Timp de șapte sezoane, personajele din serial au vărsat sânge pentru Tronul de Fier. Prin inițiativa  #bleedforthethrone, HBO îndeamnă fanii să facă la fel.

Fanii Game of Thrones din întreaga lume vor putea să participe la campania de donare de sânge datorită parteneriatelor cu organizații locale de donare de sânge. Proiectul se desfășoară în 14 țări: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația. Curajul și devotamentul fanilor GoT care vor veni să doneze sânge în cadrul campaniei va fi recunoscut și răsplătit.

Inițiativa „Bleed For The Throne” se desfășoară în România în parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall. Punctul de recoltare din România va fi deschis în intervalul orar 9:00-13:00, iar echipele medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină București îi vor asista pe donatori.

Mai multe informații despre campania de donare de sânge inițiată de HBO sunt disponibile aici. Cei care doresc să se alăture campaniei mondiale #bleedforthethrone și să doneze sânge trebuie să îndeplinească o serie de condiții, care pot fi descoperite aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *