xtremefps.ro articol,blog Ziua Internationala a femeii pe 8 Martie la Hotel Vega din Mamaia

Ziua Internationala a femeii pe 8 Martie la Hotel Vega din Mamaia

De ziua Internationala a femeii Hotel Vega din Mamaia organizeaza o petrecere deosebita pentru toate clientele sale care se rasfata in fiecare zi a anului, insa aleg 8 Martie ca pe un prilej in plus pentru a petrece o seara frumoasa impreuna cu prietenele

   Incepand cu ora 19:00 pe 8 Martie, de Ziua Internationala a femeii, la Restaurant Akolade din Hotel VEGA din Mamaia, are loc o petrecere cu gust pentru toate femeile care nu au nevoie de un motiv ca sa se celebreze, dar se bucura de el.

Fiecare femeie are nevoie de o aducere aminte pentru a-si aminti cat de speciala este pentru toti cei din jurul sau, insa 8 Martie este o seara destinata doar prietenelor apropiate si colegelor dragi. Pentru a petrece o seara speciala asa cum merita orice femeie cel putin o data pe an, la Hotel Vega se regasesc cateva elemente-cheie: muzica live, show profesionist de dans si o cina savuroasa intr-o locatie superba.

Printre artistii invitati de 8 Martie se numara: VEGA BAND, prietenii nostri care vor incendia atmosfera cu melodii celebre, Larisa, colega celor de la Vega Band, care va reedita cel mai spectaculos show de la X Factor alaturi de Thrilermann in duo-ul T&L si nu in ultimul rand show-baletul FREEDANCE din Chisinau, artisti desavarsiti care evolueaza pe mari scene internationale.

Chiar daca tentatia este de a petrece toata seara pe ringul de dans, si meniul de 145 lei reprezinta una din atractiile serii. 8 Martie este o ocazie speciala pentru toate femeile care se rasfata in fiecare zi a anului, insa aleg ziua de 8 Martie ca pe un prilej in plus pentru a petrece o seara frumoasa impreuna cu prietenele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *