xtremefps.ro Uncategorized Cum am scapat de soareci

Cum am scapat de soareci



Acum o saptamana am scapat de cea mai mare povara pe care o purtam de circa un an de zile. Din fericire, datorita serviciilor profesionale de deratizare din partea Companiei DDD, am reusit sa elimin daunatorii care imi rodeau podul.

Am incpeut sa caut solutii singur, insa nu conta cat de multa otrava pentru soareci puneam, acestia se pare ca se inmulteau si reveneau in forta chiar mai rau decat inainte.

Am incpeut sa caut solutii pe internet si astfel am descoperit site-ul Companiei DDD, o firma de deratizare specializate pe astfel de situatii.


Tot pe site-ul lor am gasit o descriere a serviciilor oferite si de aici am invatat ca deratizarea este de doau feluri:

-chimica

-ecologica

Tot pe site-ul lor am gasit un tabel cu preturi servicii deratizare si am reusit sa imi estimez singur pretul total al interventiei.

Dupa aceea am sunat la numarul afisat si am cerut serviciul A.S.A.P, un servicu rapid, care actioneaza in 48 de ore. Acestia mi-au confirmat datele de contact si adresa si mi s-a promis ca voi avea o echipa trimisa la domiciuliul meu, cat se poate de repede.

Nu a trecut mult si am fost sunat de echipa de deratizarea , iar acestia mi-au confirmat ora si ziua precisa in care vor veni. Mi-au mai spus sa scot toate lucrurile afara, deoarece deratizarea chimica s-ar putea sa afecteze alimentele in mod special.

A doua zi s-au prezentat foarte punctuali la ora la care am stabilit si i-am introdus in locuinta. Am recapitulat starea situatiei si in timp ce vorbeam cu unul dintre profesionistii de la Compania DDD, un soarece ne-a trecut printre picioare.

Specialistiide la Compania DDD, mi-au confirmat ca este nevoie de o deratizare chimica si cel mai bine este sa ies din casa cateva ore cat timp ei isi vor face treaba.

Dupa ce m-am intors, echipa celor de la Compania DDD mi-au confirmat anihilarea rozatoarelor si mi-au dat indicatii despre cum sa procedez cu resturile de soareci.

Recomand Compania DDD pentru servicii de calitate si preturi foarte ok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *