xtremefps.ro Uncategorized Hepy inseamna distractie!

Hepy inseamna distractie!



Orice copil isi doreste cat mai multe jocuri si jucarii pentru a se distra. Pe langa teme si activitati extrascolare, cei mici au nevoie si de amuzament si lucruri care sa nu ii faca sa uite ceva esential: ca sunt copii. Din ce in ce mai multi parinti pun, din pacate, destula presiune pe copii, incercand sa ii duca la diverse cursuri si meditatii, inca de la cele mai fragede varste, uitand faptul ca nu ii lasa sa se bucure de joaca in aer liber, alaturi de alti copii sau alte activitati menite sa ii amuze si sa ii faca sa se relaxeze. Probabil nu isi mai aduc aminte de cand erau mici si se jucau cat era ziua de lunga, bateau mingea in fata blocului sau se uitau la desene cu Tom si Jerry.

Eu sunt unul din acei parinti care incerc sa nu pun presiune pe copilul meu si, in afara de orele de la scoala si temele pe care le primeste, in rest sa il las sa se joace cat de mult poate. Din fericire locuim la curte, ceea ce ne ofera posibilitatea de a avea si animalute. Asa ca joaca este si mai mare, mai ales cu pisicutele familiei. Desigur, cum era de asteptat, fiul meu iubeste pisicile, asa ca, pe langa cele adevarate, pe care le avem, i-am cumparat si jucarii cu pisici. Mai nou, vrea sa se joace si jocuri cu pisici pe tableta. Asa ca a trebuit sa ii caut astfel de lucruri pe net. Si, din fericire, am si gasit. Unde? Pe site-ul hepy.ro. Doar aici sunt peste 3000 de jocuri online, gratuite, pentru fetite si baietei, pentru toate varstele. Jocurile au o grafica foarte frumoasa, amuzanta si sunt ideale pentru copii deoarece sunt si educative. Astfel, pe hepy.ro am descoperit jocuri cu Tom si Jerry ( probabil pe acestea le voi juca si eu), jocuri cu Tom si Angela si multe altele.

Acum, cel mic se joaca in fiecare zi cate un joculet si unul dintre ele a devenit preferatul lui. Este vorba despre Tom, un pisoi bolnav in spital. Acesta este unul dintre cele mai noi jocuri aparute aici pe site-ul hepy.ro. Copilul trebuie sa aiba grija de Tom pentru ca este bolnav si trebuie sa se refaca in spital. Este un joc care ii invata pe cei mici cum sa fie mai responsabili si cum sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ingrijirea pisoiului bolnav.

Asadar, pentru parintii care isi doresc ca cei mici sa se mai si relaxeze, recomand site-ul hepy.ro unde distractia este maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *