xtremefps.ro Uncategorized De ce Lego este cea mai buna jucarie

De ce Lego este cea mai buna jucarie



In lumea tabletelor si smartphone-urilor, acea mica piesa din plastic, numita Lego, nu numai ca a supravietuit, dar este mai populara ca oricand. Nu numai copiii adora aceste piese, ci si adultii de toate varstele. Acest cult, deoarece il putem numi asa, pentru piesele Lego, nu este ceva exagerat si nici daunator. Sunt jucarii care se adreseaza tuturor, de la copiii cei mai mici pana la bunicii care sunt astrasi de ideea de a construi ceva. Aceasta activitate este una ce nu se va sfarsi vreodata si de care oamenii nu se vor plictisi.

Lego este mai mult decat o jucarie, este o “exprimare a creativitatii” asa cum am spus chiar reprezentantii mega brand-ului. Din Lego se pot construi lucruri prestabilite sau lucuri surprinzatoare. De exemplu, artistul Nathan Sawaya a construit din piese Lego statuia David a lui Michelangelo din 16,349 piese.

Si pe piata din Romania, Lego a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren. Lego este acea jucarie prin care vei avea succes garantat daca o duci cadou unui copil. Nu cred ca exista pitic de peste 3 sau 4 ani care sa nu le adore. La magazinul online Dwyn.ro se poate gasi o varietate foarte mare de seturi Lego, pentru fete si baieti. Pentru cei foarte mici, cu varsta sub 3 ani, exista seturile Lego Duplo. De exemplu, le puteti achizitiona Lego Duplo Animalutele Familiei. Este un set amuzant, destinat copiilor incepand cu varsta de 2 ani. Piesele sunt mari si nu exista pericol de ingerare al acestora. In plus, marginile rotunjite nu permit ca cel mic sa se raneasca.

Pentru fetite sunt foarte multe modele de seturi. De obicei, micutele domnisoare prefera seturile Friends, extrem de apreciate in utlimii ani. Emma sau Andrea, cunoscutele personaje Lego, se ocupa de diferite treburi printre care pizzeria, casa prieteniei, spital pentru animalute, magazin de petreceri si multe altele.

Pentru baietei sunt disponibile Lego Ninjago sau Lego City. Toate acestea sunt jucarii extrem de interactive, creative si apreciate de cei mici. Cu seturile Lego de la Dwyn nu se vor plictisi niciodata, pentru ca Lego este cea mai buna jucarie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *