xtremefps.ro comunicat de presa Noul software „Imaging Edge” îmbunătățește conectivitatea cu dispozitivele mobile și extinde capabilitățile creative ale camerelor Sony

Noul software „Imaging Edge” îmbunătățește conectivitatea cu dispozitivele mobile și extinde capabilitățile creative ale camerelor Sony

Untitled

Sony anunță noua aplicație de mobil „Imaging Edge”, precum și o serie de update-uri pentru aplicațiile dedicate desktop-urilor

Sony anunță lansarea unei noi aplicații pentru dispozitive mobile, „Imaging Edge”, precum și a unei serii de update-uri ale aplicațiilor „Remote”, „Viewer” și „Edit” pentru desktop, ce vor introduce noi opțiuni inovatoare, dedicate tuturor utilizatorilor Sony pasionați de imagine, de la amatori și până la profesioniști.

Untitled2

Noua aplicație de mobil „Imaging Edge”

Noua aplicație pentru dispozitive mobile „Imaging Edge Mobile” este succesorul „PlayMemories Mobile” și va oferi posibilitatea unui transfer instant de fișiere între aparatul de fotografiat și dispozitivul mobil asociat, chiar în timpul utilizării acestuia. Imaginile vor putea fi transmise prin intermediul noii opțiuni „Auto background transfer to Smartphone”, care le va permite utilizatorilor distribuirea mai facilă a conținutului media din dispozitivele mobile pe rețelele de socializare. Software-ul suportă și transferul de filmări 4K și oferă posibilitatea de control de la distanță.

Pentru fotografii profesioniști, Sony va lansa o nouă aplicație pentru dispozitive mobile, „Transfer & Tagging add-on”, ce va sprijini procesul de lucru prin transferul imediat al imaginilor către mobile, prin intermediul funcției „FTP background transfer” al camerelor de fotografiat. Cel mai important aspect – fotografii nu vor fi nevoiți să se oprească din lucru, transferul fiind realizat automat și în timp real. În plus, software-ul permite dictarea și transcrierea de voce pentru înregistrarea de informații necesare restului echipei. De asemenea, o platformă online va permite sincronizarea glosarului de text între mai multe dispozitive.

Cele două noi aplicații Sony, „Imaging Edge Mobile” și „Transfer and Tagging add-on” vor fi disponibile din luna martie a acestui an.

Untitled3

Îmbunătățiri ale aplicațiilor „Remote”, „Viewer” și „Edit” pentru desktop

Și varianta pentru desktop a aplicației Sony „Imaging Edge” va fi îmbunătățită, prin adăugarea de suport pentru filmările de tip „time-lapse”, ceea ce o va face ideală în relația cu noile camere cu lentile interschimbabile Sony cu funcția de filmare într-un interval prestabilit. Alte noi opțiuni, ce amplifică experiența de lucru, au fost deja înglobate, precum un display comparativ, o funcție de creare a unei galerii și o îmbunătățire a interfeței generale.

Cele mai noi variante ale celor 3 aplicații pentru desktop, 1.4, vor fi disponibile din ianuarie 2019.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați site-ul „Imaging Edge”: https://imagingedge.sony.net/.

Povești exclusive, filmări și conținut spectaculos surprins cu noile camere Sony pot fi descoperite pe site-ul https://www.sony.co.uk/alphauniverse. Hub-ul european de fotografie al Sony este disponibil in 22 de limbi diferite și include noutăți despre produsele Sony, competiții și o listă actualizată permanent cu evenimentele Sony ce au loc în fiecare țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *