xtremefps.ro Uncategorized Solutii pentru magazinul tau online

Solutii pentru magazinul tau online



Anual se deschid foarte multe afaceri. Este o adevarata “explozie” a magazinelor online care nu necesita, de fiecare data, un locatie fixa pentru a distibui marfa. Fie ca ai totul depozitat la tine acasa sau faci dropshipping, magazinele online sunt o modalitate comoda de a castiga bani frumos, fara prea mult efort. Insa, mai intai de toate, pentru a avea un magazin online de calitate, trebuie sa investesti pentru a fi sigur ca acesta va rezista si nu se va bloca niciodata.

Aceste servicii sunt oferite de catre firma GWhost.ro pentru a face cea mai buna alegere in cea ce priveste serviciul vps.

De asemenea gwhost.ro ofera o gama foarte convenabila de servere cu administrare concepute pentru clientii care doresc servicii complete.

Lista lor de pachete cu servere cu administrare cuprinde:

  • Pachetul extra plus – ce ofera 2x Intel Xeon E5-2430 v2, 2.40 GHz, 16 GB RAM, trafic nelimitat, 1000Mbps, 2 x 2TB SATA in RAID 1, protectie DDoS, cPanel/ WHM, Litespeed, 24/7/365 suport tehnic.
  • Pachetul Enterprise SSD – la acest pachet clientii primesc Intel Xeon E3-1231 v3, 3.40 GHz, 16 GB RAM, trafic nelimitat, 1000Mbps, 2 x 128 GB SSD in RAID 1, protectie DDoS, cPanel/ WHM, Litespeed, 24/7/365 suport tehnic.
  • Pachetul Start – la acest pachet clientii primesc Intel Xeon E3-1231 v3, 3.40 GHz, 8 GB RAM, trafic nelimitat, 1000Mbps, 2x 1TB SATA in RAID 1, protectie DDoS, cPanel/ WHM, Litespeed, 24/7/365 suport tehnic.

Cei care sunt in cautarea unor servicii de gazduire magazin online pot apela la orice ora la gwhost.ro, deoarece serviciul lor le vor raspunde in maxim 24 de ore de la solicitare.

Este o firma pe care o recomand, deoarece serviciile lor nu sunt deloc costisitoare, iar rezultatele sunt de fiecare data peste nivelul asteptarilor. GWhost.ro reprezinta investitia perfeta pentru cine isi doreste ca magazinul lor online sa atinga performantele mult visate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *