xtremefps.ro articol Doua categorii de haine preferate de femei

Doua categorii de haine preferate de femei



Exista deja certitudinea ca femeile au o slabiciune pentru categoria imbracaminte dama, dar in perioada aceasta a anului s-a constatat o afinitate pentru doua categorii anume de haine. Curioase, doamnelor, despre ce categorii este vorba? Probabil ca majoritatea deja stiti ca vorbesc despre pulovere, cardigane si pantaloni, ideale pentru vremea capricioasa (si geroasa) a lunii ianuarie.

1) Prima categorie, pulovere si cardigane dama: aceasta gama este extrem de solicitata atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online. Puloverele din materiale naturale (de preferat bumbac – cel mai recomandat), blande cu piela sunt ideale. Nu doar ca ne ajuta sa facem fata frigului, dar ne mentine corpul intr-o stare de confort ridicata pe tot parcursul zilei.

Pe Zibra.ro gasiti o gramada de pulovere si cardigane in modele si culori diferite, la preturi pentru toate buzunarele, ca sa puteti sa faceti cumparaturi fara sa va fie teama ca veti cheltui o avere pe acestea. Tot aici descoperiti gama lor completa de produse pentru femei.

2) A doua categorie este cea de pantaloni dama: pantalonii, din diferite materiale, de diferite culori si modele intra in alcatuirea unei tinute complete, fie ea de zi sau de noapte. Sunt ideali si pentru birou, deoarece se potrivesc de minune si in tinutele office. Luna ianuarie este doar una din lunile in care multe magazine isi vand produsele off-season, ceea ce inseamna ca acestea pot avea preturi cu pana la -70% mai mici!

Daca vreti sa profitati de ofertele off-season (extra sezon), atunci luati la bani marunti site-urile de moda / fashion. Fiti cu ochii in patru – de obicei aceste oferte se epuizeaza repede. In functie de bugetul pe care doriti sa il alocati hainelor, cautati ceea ce aveti nevoie urgent sau va lipseste din garderoba. Suplimentati acel gol, apoi puteti sa va ocupati si de ceea ce v-a facut cu ochiul.

Reducerile si promotiile sunt o modalitate ideala de a economisii bani, asa ca de ce nu ai profita de acest lucru? Shopping-ul online este cea mai comoda si rapida modalitate de a economisi acei bani, pe care sigur ii poti folosi si in alta parte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *