xtremefps.ro Uncategorized Huse si carcase de protectie pentru noul Huawei P30 Lite, in premiera la BrandGSM!

Huse si carcase de protectie pentru noul Huawei P30 Lite, in premiera la BrandGSM!



Pastreaza-ti smartphone-ul ca nou indiferent de situatie cu ajutorul celor de la BrandGSM.ro. Aici vei gasi huse de toate felurile si pentru orice tip de telefon inclusiv pentru noul Huawei P30 Lite, care inca nu a fost lansat.

Noul Huawei P30 Lite va fi competitorul direct al noului S10 E, ambele smartphone-uri fiind de top in categoria entry level, existand surse care spun chiar ca P30 Lite va fi din punct de vedere tehnic peste S10 E.

Cei de la BrandGSM sunt primii de pe piata de la noi, care deja s-au pus pe treaba si sunt in curs de aprovizionare a stocurilor cu huse Huawei P30 Lite, astfel incat orice viitor utilizator al acestui smartphone ca si-l poata proteja asa cum se cuvine inca de la momentul desigilarii cutiei. In momentul de fata pentru noul Huawei P30 Lite sunt deja disponibile pentru precomanda cateva huse.

Husele si carcasele pentru noul Huawei P30 Lite vor fi disponibile atat originale, cat si de la alti producatori renumiti pentru fabricarea accesoriilor GSM de cea mai buna calitate. Principalele brand-uri de huse care iti vor garanta toata protectia necesara, sunt celebrele: Devia, Lemontti, Just Must, Meleovo si multe altele.

BrandGSM.ro asigura carcase si huse P30 Lite dar si pentru o gama foarte larga de alte modele, toate fiind de cea mai buna calitate, in total fiind disponibile pe site peste 3000 de huse. Astfel ca indiferent de smartphone-ul pe care il ai sau urmeaza sa il achzitionezi, lansat de ceva timp sau pe punctul de a fi lansat, cu ajutorul celor de la BrandGSM vei putea sa iti protejezi ca atare telefonul bucurandu-te de acesta o perioada indelungata de timp.

Acestia activeaza in domeniul produselor GSM inca din anul 2000, timp in care au reusit sa creasca si sa invete tot ce se poate legat de nevoile si dorintele clientilor.

Pe BrandGSM.ro iti vei gasi husa potrivita in doar cateva click-uri. Selecteaza modelul telefonului si in mai putin de o secunda iti va fi afisata o gama larga de modele pentru device-ul tau, huse fashion, minimaliste sau huse speciale antisoc. Alege-ti carcasa potrivita pentru gusturile si nevoile tale dintr-o varietate de modele cu diverse texturi, imprimeuri sau culori si plaseaza comanda.

Huse din piele, din silicon, transparente sau printate, orice iti doresti BrandGSM te va putea ajuta.

Dupa cum am precizat si ceva mai sus, pentru noul Huawei P30 Lite deja exista pe site huse ce pot fi precomandate, insa acest serviciu se aplica pentru foarte multe modele de smartphone-uri. Astfel, tot ce trebuie sa faci, este sa alegi husa care iti place iar daca nu este pe stoc, echipa BrandGSM te va informa numai decat cand aceasta va ajunge. Livrarea este garantata precum si rezervarea directa a unei huse direct din stocul furnizorului.

Un simplu moment de neatentie poate distruge o investite de cateva sute sau mii de lei, asa ca, pentru doar cativa zeci de lei vei putea achizitiona o husa de calitate dar si o folie de protectie pentru ecran si astfel vei uita de orice grija. Alege BrandGSM si cu siguranta nu vei regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *