xtremefps.ro Uncategorized Previne parodontoza prin igiena si vizite regulate la IVORY

Previne parodontoza prin igiena si vizite regulate la IVORY



Parodonteza este o afectiune cauzata in principal de existenta placii bacteriene si a tartrului, aceasta afectand gingia, precum si tesuturile care sustin dintele. Daca nu este tratata la timp, parodontoza se poate transforma intr-o boala periculoasa care pe viitor poate duce chiar si la pierderea dintilor.

Cum sa tratezi parodontoza?

Medicii stomatologi ai clinicii IVORY recomanda anumite tratamente pentru fiecare dintre cele 6 stadii ale afectiunii.

  • Stadiul 1 – Sangerarea. Aceasta face parte dintre simptomele care prevestesc aparitia parodontozei si necesitatea unei vizite urgente la medicul dentist. In acest stadiu este necesara realizarea unui instructaj pentru igiena orala, a detartrajului si periajului profesional, dar si a monitorizarii pentru a observa cum avanseaza boala.

  • Stadiul 2 – Tumefierea. Daca te afli in acest stadiu, iti va fi recomandat tratamentul medicamentos local.
  • Stadiul 3 – Mirosul urat. Tratamentele indicate pentru acest stadiu al parodontozei sunt chiuretajul subgingival, analizele microbiologice sau tratamentul cu antibiotice.
  • Stadiul 4 – Mobilitatea dintilor. Odata cu aparitia mobilitatii dintilor, iti poti da seama ca parodontoza devine tot mai grava. In acest caz este recomandata chirurgia regenerativa si observatiile clinice pe o perioada lunga de timp.
  • Stadiul 5 – Caderea dintilor. In momentul pierderii a o parte dintre dinti este necesar sa apelezi la tratamentele chirurgicale cu aditie osoasa.
  • Stadiul 6 – Pierderea totala si definitiva a dintilor. In ultimul stadiu dintii cad complet si este nevoie sa apelezi fie la implanturi dentari, fie la proteze.

Acestea reprezinta tratamentele recomandate in general pentru diversele stadii ale acestei afectiuni. Sigur ca, in functie de specificul danturii fiecarei persoane si de modul si rapiditatea cu care evolueaza parodontoza, tratamentele pot fi combinate sau schimbate. Medicul stomatolog va sti cel mai bine sa iti ofere cele mai bune sfaturi si indicatii.

Apeleaza la tratamente experte contra parodontozei

Clinica stomatologica IVORY  reprezinta alegerea ideala pentru a urma diverse tipuri de tratament parodontoza  pentru sanatatea sau estetica danturii tale.

Iata cateva dintre beneficiile de care te poti bucura:

  1. In ceea ce priveste tratarea parodontozei, echipa medicala de la IVORY utilizeaza cele mai noi medicamente si protocoale din domeniul parodontologiei. Siguranta si confortul pacientilor sunt extrem de importante, de aceea tehnologiile existente in cabinete sunt de ultima generatie.
  1. Pe langa calitatea desarvarsita a materialelor folosite si a serviciilor utilizate, IVORY cuprinde o echipa medicala profesionista si cu o mare experienta in domeniul stomatologiei. Astfel vei avea siguranta ca in tratamentul parodontozei, si nu numai, vei obtine rezultate favorabile.

  1. Calitatea si profesionalismul sunt esentiale, insa uneori lipsa resurselor financiare te poate impiedica sa urmezi cele mai bune tratamente. De aceea, la IVORY vei regasi diferite solutii financiare care sa iti fie de ajutor.
  1. Testimonialele pacientilor care au trecut pragul clinicii stomatologice cuprind stari de multumire si satisfactie. Acestia recomanda cu toata increderea medicii dentisti ai clinicii datorita rezultatelor bune de care s-au bucurat. In plus, mediul placut si tratarea fara a simti durere se afla printre alte avantaje importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *