xtremefps.ro Uncategorized Un accesoriu de care nu te poti lipsi

Un accesoriu de care nu te poti lipsi



Accesoriile vestimentare sunt foarte populare in ziua de astazi, atat pentru doamne, cat si pentru domni. Asemenea femilor si barbatii prefera sa poarte inele, cercei, bratari si ceasuri care sa le scoata personalitatea in evidenta.

In mod cert, ceasul de mana reprezinta accesoriul cel mai popular in randul barbatilor de pretutindeni, deoarece este un accesoriu cu mai multe intrebuintari. In primul rand, este util pentru a sti ora precisa. Daca ai o intalnire, trebuie sa fii punctual si pentru asta ai nevoie, neaparat, de un ceas. In al doilea rand, ceasurile de mana sunt un accesoriu care completeaza orice tinuta, oferind o estetica aparte a intregului look masculin.

Acest lucru il putem observa si in randul vedetelor, care poarta in permanenta un ceas destul de impunator la incheietura, chiar daca multi aleg sa vizualizeze ora pe telefonul smart din dotare.

Ceasul de mana este un accesoriu care nu lipseste de la inchietura niciunui barbat, mai ales daca vorbim despre un brand renumit.

Gama de ceasuri Sector de pe magazinul online crystaltime.ro sunt apreciate foarte mult de barbati si reprezinta brand-ul cel mai cerut de la acest magazin.

Crystaltime.ro este un magazin specialziat in vanzarea ceasurilor de firma, oferind modele barbatesti si modele de ceasuri de dama la preturi foarte bune. Nu numai ca aceste ceasuri sunt accesorii ideale pentru orice ocazie, insa pot fi si cadouri deosebite pe care le putem face celor dragi.

Recent, am cumparat fratelui meu un ceas Sector R3273623001 de pe acest magazin si a fost foarte multumit de modelul ales.

Ceasul face parte din colectia De Gayardon, un ceas ce functioneaza folosind mecansimul cu Quartz. Acest model rezista chiar si la o adancime de 100 m sub apa. Forma este rotuna, iar materialul din care este fabricat se numeste otel inoxidabil.

Atat ceasul, cat si bratara sunt realizate din otel inoxidabil de culoare neagra, iar geamul este realizat din cristal mineral, un material care rezista foarte bine la lovituri si zgarieturi.

Recomand, cu incredere, magazinul crystaltime.ro pentru a descoperi ofertele de ceasuri Sector!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *