xtremefps.ro Uncategorized Imagini spectaculoase surprinse în cadrul celei de-a treia etapă a Motorcycle Romanian Championship

Imagini spectaculoase surprinse în cadrul celei de-a treia etapă a Motorcycle Romanian Championship



București, 11 iunie 2019 – Motoare turate, scârțâit de roți, viraje periculoase și multă adrenalină. Este ceea ce au experimentat și au surprins în imagini spectaculoase pasionații de fotografie care au luat parte la a treia etapă a Motorcycle Romanian Championship – MotoRC, desfășurată pe circuitul sportiv de la MotorPark. Alături Corina Caragea și echipa Racing Academy, cei peste 40 de fani și consumatori Huawei au putut experimenta senzațiile tari, prin lentila smartphone-urilor Huawei P30, P30 Pro și P30 lite.

Catalin Nastase_4_Workshop Huawei

Fotografie realizată de Cătălin Năstase în cadrul workshopului Huawei

Ghidați de fotograful de acțiune Claudius Vasilescu, fanii Huawei au avut șansa de a intra pe circuit pentru a fi mai aproape de spectacolul pe două roți oferit de cei mai rapizi motocicliști din sud-estul Europei.

Irina Baragoi_2_Workshop Huawei Irina Baragoi_1_Workshop Huawei

 

#RevUpYourEngines, cea de-a patra ediție a seriei de workshopuri Huawei dedicate fotografiei realizate cu telefonul mobil, a urmărit să surprindă de pe circuit pasiuneapentru viteză, adrenalină, derapaje controlate și motoare turate.

Având o lungime de 3.170 metri, circuitul MotorPark dispune de 14 viraje care îi pun în dificultate chiar și pe motocicliștii experimentați, lucru surprins în imagini cu ajutorul camerelor performante incluse în cea mai nouă serie Huawei.

Catalin Nastase_3_Workshop Huawei Catalin Nastase_2_Workshop Huawei

Cu noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro te simți mereu parte din aventură. Ai la îndemână cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii creat de Huawei, dar și funcții inovatoare precum Super Slow Motion și Dual-View Camera.

Vezi ambele laturi ale poveștii

Seria HUAWEI P30 oferă o funcție în premieră și complet nouă pentru smartphone-urile prezente acum pe piață, permițând consumatorilor să vizualizeze o scenă într-o manieră unică și revigorantă. Cu ajutorul Dual-View Camera utilizatorii pot realiza înregistrări video folosind simultan camera principală a telefonului și lentila de panoramare pentru a obține două perspective în același timp pe ecran.

Irina Baragoi_4_Workshop Huawei Catalin Nastase_6_Workshop Huawei

 

Pășește într-o nouă eră a videografiei profesionale

Seria P30 suportă videoclipuri cu aspect cinematic de 21:9 și beneficiază de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferit de Huawei. Acesta combină avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), ceea ce determină o filmare perfectă, stabilă. Totodată, lentila SuperZoom facilitează realizarea de prim-planuri clare, iar editorul video asistat de inteligența artificială permite utilizatorilor să adauge muzică pe fundal și efecte speciale în capturile video, precum time-lapse, slow motion, ceea ce face ca Seria HUAWEI P30 să se transforme într-un studio de producție mobil.

Claudius Vasilescu_2_Workshop Huawei Claudius Vasilescu_1_Workshop HuaweiSeria HUAWEI P30 a schimbat așteptările utilizatorilor privind fotografiile realizate cu telefonul mobil. Cu un scor-record acordat de DxOMark[1], Huawei P30 Pro oferă calitatea unui DLSR la cel mai bun raport calitate-preț din categoria smartphone-urilor premium. Telefonul HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei, iar HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei. Oferind experiențe fotografice superioare care caracterizează întreaga serie P30, HUAWEI P30 lite este disponibil la un preț recomandat de 1.699 lei.

Modelele sunt disponibile la vânzare la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau Huawei Service Center.

Despre Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: ​facebook.com/HuaweimobileRO

Instagram:​instagram.com/huaweimobileRO

YouTube: ​youtube.com/c/HuaweiMobileRO

[1] DxOMark – standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerelor foto și a obiectivelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *