xtremefps.ro Uncategorized Decoratiuni de la Folina

Decoratiuni de la Folina



Unul  dintre magazinele cele mai apreciate in ceea ce priveste decoratiunile pentru camere este, fara indoiala, Folina. Este un concept extraordinar, care ofera clientilor lucruri inedite, folosite pentru a decora si a da personalitate oricarei incaperi.

Pe site sunt disponibile folii decorative pentru ferestre si usi, zeci de modele de fototapet sau tapet, stickere decorative, oglinzi si multe  alte lucruri interesante. Insa, extrem de populare in ultima vreme sunt stickerele oglinda.

Pe site sunt cateva zeci de modele de astfel de stickere deosebite. Acestea au atat forme inedite, cat si nuante diferite. Pot fi aplicate in orice incapere, de la camera copilului, pana la living, dar pot fi folosite si pentru a decora magazine, cafenele, ceainarii sau baruri. Stickerele oglinda sunt realizate din sticla acrilica, cunoscuta ca fiind extrem de rezistenta si mult mai usoara.

De aceea, banda dublu adeziva, prezenta pentru fiecare produs, poate sa sustina un asemenea element, fara a exista riscul de cadere. Pentru o aderenta mai buna, banda adeziva trebuie amplasata pe o suprafata curata si uscata. Modele prezente pe site sunt deosebite, imbinand armonios elemente ale naturii, figurine, pasari sau fluturi.

Cu stickerele oglinda poti da personalitate oricarei incaperi. Daca nu ai nicio idee despre cum sa decorezi camera copilului sau livingul, un asemenea produs poate schimba complet modul de amenajare. Acest tip de oglinzi reprezinta o modalitate da a oferi unicitate oricarei incaperi, facand dintr-o camera banala, una care sa impresioneze.

Intra si tu acum si comanda produsele preferate de la folina.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *