xtremefps.ro Uncategorized Brandgsm.ro aduce noutatile din lumea tehnologiei

Brandgsm.ro aduce noutatile din lumea tehnologiei

De mai bine de o saptamana se tot vorbeste de noua lansare a telefonului iPhone 11 Pro Max. Desi data lansarii de 10 septembrie este rezervata doar pentru America in momentul de fata, asta nu impiedica fanii produselor Apple sa nu cerceteze internetul pentru a afla mai multe informati. Cautand pe diferite site-uri, am ajuns pe pagina unui magazin online familiar mie. Se numeste brandgsm.ro, un magazin care ofera o gama vasta de accesorii gsm printre care si noutati despre noul produs Apple.

De indata ce am dat “search” la accesoriile Apple, mi-am dat seama ca brandgsm.ro ofera in premiera huse iPhone 11 Pro Max, un lucru pe cat se poate de inedit. Insa, fiind constient de faptul ca in Romania telefonul nu va fi disponibil atat de curand, nu stiam ce sa fac. Avand in vedere ca brandgsm.ro a fost mereu un furnizor de incredere si nu am avut niciodata nimic de reprosat in privinta produselor, am decis sa cumpar o carcasa iPhone 11 Pro Max eiger north case black.

Aceasta carcasa este confectionata din doua straturi: unul interior din material flexibil (TPU silicon) si unul exterior din material dur (Policarbonat). Materialul din interior preia socurile, iar policarbonatul exterior protejeaza telefonul dumneavoastra impotriva zgarieturilor si cazaturilor. Este testata si proiectata pentru a rezista cazaturilor de la inaltimi de pana la 1.8 metri, marginile ramei putin inaltate protejand si ecranul.

Caracteristicile robuste, texturate, anti-alunecare asigura carcasei o aderenta excelenta in mana. Are decupaje exacte pentru toate porturile si functionalitatile telefonului, iar butoanele negre integrate aduc un plus de protectie si eleganta prin finisajele premium.

Desi este greu de crezut, brandgsm.ro este primul magazin care sa distribuie huse Apple iPhone 11 Pro Max. Avand in vedere ca pretul acestor telefoane va fi destul de ridicat, cel mai indicat este sa cumperi protectie pentru acest dispozitiv. Cum intentionez sa imi cumpar si eu un telefon iPhone 11 Pro Max, carcasa de la brandgsm.ro a picat foarte bine. Nici nu puteam sa cer mai multe din partea unor furnizori cu accesori gsm.

Datorita tehnologiei din ziua de astazi, iPhone-urile ne permit sa realizam task-uri dificile doar printr-un singur click sau touch. Desi sunt telefoane costisitoare, aplicand cateva reguli putem sa le prelungim durata “vietii”.

Alege o husa si o folie de protectie. Fiind un dispozitiv electronic, acesta este sensibil si trebuie sa il folosim cu cea mai mai atentie. Asadar, nu il lasa la indemana copiilor sau animalelor, deoarece s-ar putea sa ai surprize. Una din cele mai bune si eficiente modalitati de a-ti proteja telefonul este sa ii cumperi o husa si sa ii aplici o folie de protectie. Pe piata exista atat de multe alternative incat nu exista scuza pentru un telefon fara aceste accesorii de protectie. Cu toate acestea, cand alegi un model trebuie sa te asiguri ca se potriveste telefonului tau si sa fii atent la calitate. Fie ca vorbim despre huse sau sticle de protectie, alege un model care este suficient de puternic pentru a-ti proteja telefonul in mod eficent.

Nu-l scapa. Una din cele mai frecvente cauze ale deteriorarii telefoanelor mobile este impactul cu solul. Pentru a impiedica acest lucru, fii mereu atent la miscarile tale cand il ai in mana. Un alt lucru ar fi sa optezi pentru o husa rezistenta la socuri care sa atenueze efectele unei cazaturi. Cu toate acestea, o husa de calitate nu va garanta intotdeauna siguranta telefonului tau.

Evita caldura si mediile umede. Nu este recomandat sa iti expui telefonul unor schimbari bruste de temperatura, si mai ales la caldura puternica. Nu il lasa langa surse de caldura puternice cum a fi soba, cuptor, sau in soare, dar nici in mediile si suprafetele reci. Nici cele umede nu sunt cel mai bun prieten al telefonului tau, asadar toate substantele lichide ar trebui pastrate la distanta, deoarece device-ul tau se poate deteriora chiar si datorita umezelii usoare.

Curata-l corespunzator. Nu folosi niciodata produse de curatare direct pe suprafata telefonului. In schimb, ai putea sa folosesti o laveta din bumbac cu o solutie speciala de curatare

Nu-l pierde. Deteriorarea telefonului nu este singurul lucru care iti poate lua telefonul de langa tine. Hotii de buzunare sunt la tot pasul, asadar asigura-te ca nu il pui intr-un buzunar la vedere. De asemenea, ai grija pe unde il lasi si fii mereu atent sa nu il pierzi sau sa il ratacesti.

Folosind aceste sfaturi si gama de accesorii gsm de la brandgsm.ro vei beneficia maxim de dispozitivul tau!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *