xtremefps.ro comunicat de presa MEDIA ALERT l Noi platforme se alătură Mi Fan Festival 2020. Noi produse cu discount.

MEDIA ALERT l Noi platforme se alătură Mi Fan Festival 2020. Noi produse cu discount.

Xiaomi continuă Mi Fan Festival (MFF 2020) până pe data de 26 aprilie și își surprinde comunitatea Fani Mi din România cu noi discount-uri și accesorii cadou la telefoanele mobile.

Începând cu 22 aprilie până pe 26 aprilie Fanii Mi vor putea alege produsele din gama Redmi la prețuri preferențiale –  Redmi 8, Redmi Note 8T și Redmi Note 8 Pro.

Din oferta MFF mai fac parte – Mi Note 10, Mi Note 10 Pro și flagshipurile din gama Mi 10. La achiziționarea unui Mi Note 10 utilizatorii vor primi cadou un set de  Mi True Wireless Earbuds.

Lista completă a platformelor care s-au alăturat MFF2020:

ALTEX: bit.ly/Altex-MiFanFestival

EMAG: bit.ly/eMAG-MiFanFestival
MEDIA GALAXY:  bit.ly/MediaGalaxy-MiFanFestival
FLANCO: bit.ly/Flanco-MiFanFestival
MI STORE: bit.ly/Blacktech-MiFanFestival
PC GARAGE: bit.ly/PCGarage-MiFanFestival
CEL.RObit.ly/CEL-MiFanFestival
EVO MAG: bit.ly/EvoMag-MiFanFestival

Anul acesta Xiaomi aniversează 10 ani de la înfiinţare, care a avut loc la data de 6 aprilie 2010. În acești 10 ani, Xiaomi a devenit cea mai tânără companie din topul Fortune Global 500, și a ajuns cel de al patrulea producător de telefoane mobile la nivel global.

Cea de a VII-a ediție a evenimentului global Mi Fan Festival este sărbătorită pentru prima dată în România, sub motto-ul <Live smart, buy smart>. Xiaomi îi salută astfel pe fanii din România și îi invită în comunitatea #IAmMiFan care atins cifra de 1 miliard de la nivel global.

În anul 2019, Xiaomi a ajuns la venituri de aproximativ 26 miliarde de euro, cu o creștere de 17,7% față de anul anterior. Începând cu anul 2011, Xiaomi a organizat în fiecare an la începutul lunii aprilie evenimentul Mi Fan Festival, prin care le oferă utilizatorilor și Fanilor Mi din întreaga lume oferte interesante, ca semn de recunoștință pentru încrederea și suportul acordate brandului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *