xtremefps.ro comunicat de presa HUAWEI anunță lansarea Petal Search, poarta de acces către un milion de aplicații

HUAWEI anunță lansarea Petal Search, poarta de acces către un milion de aplicații

Petal Search

  • Un nou instrument de căutare alimentat de motorul de căutare Petal Search a fost creat.
  • Acesta este realizat în parteneriat cu liderii motoarelor de căutare la nivel mondial și european pentru a oferi utilizatorilor HUAWEI o experiență de căutare inovatoare și diversă.

București, 10 august – Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea aplicației Petal Search, care vine preinstalată pe Seria Huawei P40 și este deja disponibilă pentru instalare în Huawei AppGallery. Noul instrument de căutare oferă utilizatorilor HUAWEI o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse – inclusiv știri, imagini sau divertisment – direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

“La HUAWEI, ne-am angajat să oferim tehnologii inovatoare pentru consumatorii noștri. Acum, cu ajutorul instrumentului Petal Search alimentat de motorul de căutare Petal Search, utilizatorii HUAWEI au la îndemână o nouă modalitate de a găsi, explora și descărca cu ușurință aplicațiile de care au nevoie pe dispozitivele lor.”, completează Walter Ji, Președinte Huawei Consumer Business Group, Europa.

Drumul spre un million de aplicații

De acum, este și mai ușor pentru utilizatorii HUAWEI să aibă aplicațiile pe care le doresc pe dispozitivele echipate cu Huawei Mobile Services.

  • Phone Clone – O modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli.
  • Huawei AppGallery – Magazinul oficial de aplicații al HUAWEI, cu peste 420 de milioane de utilizatori lunari activi și o listă de aplicații în continuă creștere. Dispune de un mecanism de detectare în 4 niveluri pentru ca utilizatorul să se asigure că aplicațiile prezentate sunt sigure pentru descărcare și utilizare.
  • Motorul de căutare Petal Search – Unul dintre cele trei moduri în care utilizatorii HUAWEI pot găsi și descărca aplicații pe dispozitivele lor HMS, alături de Huawei AppGallery și Phone Clone. Se poate folosi direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

O nouă experiență de căutare

Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate pentru fiecare utilizator, pentru a le permite să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc.

Pe lângă știri, imagini și divertisment, instrumentul de căutare listează aplicații din mai multe surse, precizând întotdeauna originea sursei. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument. Sute de aplicații noi continuă să fie adăugate în AppGallery în fiecare săptămână.

Creat în parteneriat cu liderii motoarelor de căutare la nivel mondial și european, inclusiv Qwant și Yandex, Huawei Petal Search reunește cele mai bune tehnologii de securitate și siguranță bazate pe hardware, în combinație cu standardele de confidențialitate inegalabile stabilite de aceste motoare de căutare, pentru a asigura cele mai înalte standarde de protecție și securitate a datelor pentru utilizatorii HUAWEI.

Disponibilitate Petal Search

Aplicația Petal Search este tradusă în prezent în peste 40 de limbi și este disponibilă în 45 de țări și regiuni, cu planuri de extindere mai largă  în mai multe țări în viitor. Noul instrument de căutare va fi preinstalat pe cele mai recente smartphone-uri din Seria P40, printre care se numără Huawei P40 Pro, Huawei P40 și Huawei P40 lite, iar, pentru utilizatorii deja existenți, acesta este disponibil în Huawei AppGallery. Poate fi găsit în biblioteca virtuală prin simpla căutare în funcție de numele complet: Petal Search –  Apps & More.

Pentru mai multe informații despre Petal Search, vizitați:

https://consumer.huawei.com/ro/campaign/favourite-apps/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *