xtremefps.ro articol TCL prezintă cel mai nou procesor audiovizual inteligent la IFA 2020, la conferința #SwitchOnPossibility

TCL prezintă cel mai nou procesor audiovizual inteligent la IFA 2020, la conferința #SwitchOnPossibility

Cele mai noi dezvoltări tehnologice ale TCL pentru conexiune, afișaj, interacțiune de top și parteneriate strategice mult-așteptate

 TCL Electronics, unul dintre jucătorii dominanți din industria TV globală și o companie lider în domeniul electronicelor, care a lansat în 2020 o serie inovatoare de televizoare QLED,  ajunge la Conferința de Presă Globală din cadrul IFA 2020 cu AIxIoT, cel mai nou procesor audiovizual inteligent, cu o gamă completă de electrocasnice inteligente și cu vești despre sponsorizări de impact, mult-așteptate. La conferința Switch on Possibility, TCL oferă în exclusivitate detalii despre cele mai recente televizoare QLED, soundbars, MDA și dispozitive mobile, precum și despre parteneriatele strategice din 2020.

TCL își consolidează poziția de jucător de top în segmentul dispozitivelor electronice de consum la nivel mondial prin strategia AIxIoT. Fiind deja un brand de electronice în creștere rapidă datorită soluțiilor sale de top pentru TV, soundbars premiate, produse MDA inteligente și dispozitive mobile, TCL continuă să îmbunătățească și să împingă limita display-ului și a tehnologiei audio pentru a oferi utilizatorilor o experiență de divertisment la superlativ, într-un mod mai conectat și mai captivant.

Prin dezvăluirea noului procesor inteligent la Conferința de Presă Globală IFA 2020 din 3 septembrie 2020, TCL va ridica, din nou, standardele din industrie.

„La IFA 2020, vom fi martori ai puterii și impactului tehnologiei inteligente ca instrument de interconectare, educare și partajare în vremuri supuse încercărilor și incertitudinilor, cum sunt cele prezente. Industria crește și se dezvoltă continuu, pentru și alături de consumatori, prin descoperirea unor modalități inovatoare de conectare. Pe măsură ce avansăm, ne angajăm să oferim cele mai bune produse și servicii inteligente utilizatorilor globali. ”, a declarat Kevin Wang, CEO al TCL Industrial Holdings și TCL Electronics.

Conferința TCL “Switch on Possibility” din cadrul evenimentului IFA 2020 se va desfășura la Messedamm 22, 14055 Berlin și va fi transmisă în direct, prin livestream la https://www.tcl.com/eu/en/ifa2020.html

Conferința de presă TCL de la IFA 2020:

Data: 3 Septembrie 2020

Ora: 13:00 – 13:45 (CEST)

Difuzare live: Messedamm 22, 14055 Berlin sau https://www.tcl.com/eu/en/ifa2020.html

Despre TCL

TCL Electronics (1070.HK) este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *