xtremefps.ro comunicat de presa Samsung lansează noul Galaxy A42 5G, cel mai accesibil smartphone 5G de până acum

Samsung lansează noul Galaxy A42 5G, cel mai accesibil smartphone 5G de până acum

Galaxy A42 5GDispune de un sistem de camere quad cu multiple funcții, o baterie de lungă durată, încărcare rapidă și un ecran imersiv Infinity-U

București, România – 9 Octombrie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat astăzi noul smartphone Galaxy A42 5G, continuând să consolideze și mai mult seria Galaxy A prin aducerea conectivității 5G la un preț foarte accesibil. Noul dispozitiv este echipat cu toate inovațiile esențiale așteptate de utilizatorii seriei Galaxy A, precum camera quad, display-ul Infinity-U și bateria de lungă durată.

„Sunt foarte entuziasmat să vă dezvălui cel mai accesibil smartphone 5G de până acum. Galaxy A42 5G oferă, pe lângă inovație, și funcții premium ce se îmbină perfect cu conectivitatea 5G super-rapidă; acest lucru face parte din angajamentul nostru continuu de a facilita accesul conectivității de generație nouă pentru cât mai mulți oameni”, a spusTiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Divertisment 5G

Galaxy A42 5G oferă capacități de streaming și descărcări hiper-rapide cu ajutorul tehnologiei 5G. Indiferent dacă utilizatorii optează pentru jocuri mobile în timp ce se află în deplasare sau streaming live în rezoluție 4K, conectivitatea super-rapidă le va asigura un timp de răspuns cu mai puține întârzieri și performanțe maxime de fiecare dată.

Display-ul imersiv HD Super AMOLED Infinity-U de 6,6 inci dă viață filmelor preferate la o claritate cinematografică, iar bateria de 5.000mAh cu încărcare rapidă le permite utilizatorilor să urmărească, să acceseze și să deruleze conținutul dorit pentru mai mult timp.

Spatele dispozitivului dispune de un model stratificat, care creează un aspect vizual modern, premium. Designul ergonomic și marginile rotunjite fac din noul Galaxy A42 5G un dispozitiv confortabil și ușor de utilizat cu o singură mână. Este disponibil în trei culori atrăgătoare; Prism Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Surprinde și distribuie instant

Galaxy A42 5G dispune de un sistem de camere quad puternic cu multiple funcții, care facilitează surprinderea sau înregistrarea momentelor ce merită imortalizate. Camera principală de 48MP și camera Ultra Wide de 8MP pot realiza fotografii landscape uimitoare, în timp ce camera Macro de 5MP și camera de adâncime de 5MP pot surprinde detalii mai complexe ale obiectelor din prim-plan și pot crea un efect de estompare a fundalului în jurul subiectului. Există o cameră de 20MP în partea din față pentru fotografii de tip selfie și apeluri video.

Îmbinând 128GB de stocare internă și 4GB RAM, împreună cu suportul Micro SD de până la 1TB, utilizatorii vor putea surprinde și salva videoclipuri și fotografii fără grija spațiului de stocare insuficient.

Disponibilitate

Galaxy A42 5G va fi disponibil în România începând cu  luna noiembrie.

Pentru mai multe informații despre Galaxy A42 5G, accesați: www.samsungmobilepress.com , news.samsung.com/galaxy.

# # #

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Fișă de specificații:

A42-5G
Display1) 6.6” HD+ Super AMOLED

Infinity-U

Camere Spate 48MP AF (F1.8) + 8MP FF (F2.2) +

5MP FF (F2.4) + 5MP FF (F2.4)

Față 20MP FF (F2.2)
Procesor SM 7225 (Global)

Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz

Memorie2) RAM 4GB
Stocare 128GB
MicroSD Up to 1TB
Battery Capacitate 5,000mAh (standard)3)
Charging 15W Încărcare Rapidă
Dimensiuni 164.3 x 75.8 x 8.6mm / 193g
Alte specificații Amprentă digitală pe ecran, cablu Tip C

Încărcare Rapidă, Samsung Pay4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *