xtremefps.ro articol,blog,comunicat de presa NOUL RAZER BASILISK V3: TOT CE-ȘI POATE DORI UN GAMER DE LA UN MOUSE DE GAMING PERSONALIZABIL

NOUL RAZER BASILISK V3: TOT CE-ȘI POATE DORI UN GAMER DE LA UN MOUSE DE GAMING PERSONALIZABIL

Picture1

Joacă în stilul tău folosind cele 11 butoane programabile alături de noul Razer™ HyperScroll Tilt Wheel și mai multe opțiuni de Razer Chroma™ RGB ca oricând.

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat noul Razer Basilisk V3, mouse de gaming pe fir care oferă caracteristici de top pentru cel mai avansat nivel de personalizare. Cele 10+1 butoane programabile, rotița de scroll inteligentă ce permite schimbarea între modurile de funcționare și o doză serioasă de Razer Chroma™ RGB, sunt cele mai potrivite caracteristici pentru a porni la luptă.

Conceput pentru toate categoriile de gameri

De la lansarea ei în 2017, familia Basilisk s-a bucurat de îmbunătățiri constante, rezultând o gamă de mouse-uri de gaming ce poate fi personalizată după placul oricărui jucător. Razer Basilisk a devenit un simbol pentru jucătorii care au nevoie de un mouse cu caracteristici avansate, perfect la capitolele personalizare și performanță.

“Basilisk V3 îmbunătățește și mai mult rețeta de succes a predecesorilor săi, bifând toate caracteristicile pe care și le poate dori un gamer de la un mouse personalizabil,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Atenția la detalii este cel mai important aspect când vine vorba de satisfacerea nevoilor jucătorilor, iar noua rotiță de scroll inovatoare a lui Basilisk V3 a fost concepută de inginerii noștri pentru a duce funcționalitatea și opțiunile de personalizare la un nou nivel.”

Picture4

Scrolling inteligent

Jucătorii se pot bucura de control deplin datorită varietății de opțiuni de personalizare incluse în Basilisk V3, atât la nivel de hardware, cât și la nivel de software. Noul Basilisk V3 încorporează cea mai nouă inovație Razer, rotița Razer HyperScroll Tilt Wheel, care asigură o experiență de scrolling nemaiîntâlnită. Mai mult, utilizatorii pot să o folosească pentru a schimba între diferitele moduri de funcționare, inclusiv trei moduri unice: Tactile Scrolling, Smart-Reel și Free-Spin Scrolling.

  • Tactile Scrolling Mode: Pentru precizie maximă și o experiență care amintește de roata dințată a unui angrenaj, ideală pentru schimbarea armelor sau ale abilităților.
  • Smart-Reel Mode: Activat prin Razer Synapse, în acest mod rotița de scroll trece automat din modul tactil în modul free-spin, asigurând o experiență de scroll deosebit de rapidă.
  • Free-Spin Scrolling Mode: O experiență de scroll deosebit de lină și ultra-rapidă, perfectă pentru a trece rapid prin conținut de dimensiuni mari sau pentru a emula comenzi de joc repetitive.

Basilisk V3 dispune și de tehnologia Virtual Acceleration, care crește viteza de scroll a mouse-ului pe baza vitezei cu care este învârtită rotița, asigurând astfel o navigare facilă și deosebit de rapidă prin documentele și articolele lungi. Virtual Acceleration poate fi pornită sau oprită din aplicația Razer Synapse, oferindu-le utilizatorilor și mai multe opțiuni de personalizare când vine vorba de Basilisk V3.

Picture3

Joacă în stilul tău

Atât în cazul celor 10 butoane deosebit de accesibile, cât și a butonului de schimbare a profilului amplasat sub mouse, a cărui funcție poate fi de asemenea personalizată, funcții esențiale precum push-to-talk, ping, comenziile macro sau funcțiile secundare pot fi programate pe orice buton. Profilurile de utilizator pot fi salvate și activate instant între diferitele aplicații, mouse-ul stocând în memoria internă până la cinci astfel de profiluri.

Basilisk V3 dispune de 11 zone de iluminare Razer Chroma, amplasate pe suprafața mouse-ului, alături de o zonă amplasată sub dispozitiv, iluminând întreaga siluetă a perifericului. Ca de obicei, tehnologia Chroma RGB le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare. Mai mult, sistemul de iluminare se va sincroniza în mod inteligent cu cele deja peste 150 de jocuri cu suport Chroma, reacționând la evenimentele din joc.

Picture2

Și mai multe caracteristici de invidiat

Razer Basilisk V3 este echipat cu un senzor optic Razer Focus+ 26K DPI. Cel mai avansat și mai precis senzor din lume include funcții inteligente precum Asymmetric Cut-Off, ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a modifica distanțele de lift-off și landing ale senzorului în funcție de preferințe. De asemenea, aceștia pot experimenta click-uri ferme grație celei de-a doua generații de switch-uri optice Razer, ce oferă un timp de acționare de doar 0.2ms, și elimină în totalitate riscul de click-uri duble accidentale.

Datorită combinației de caracteristici noi și unele deja faimoase la nivel mondial, Basilisk V3 se prezintă ca cel mai bun mouse de gaming când vine vorba de personalizare, indiferent de sarcină sau de joc.

Pentru mai multe detalii despre Focus+ 26K DPI Optical Sensor vizitați această pagină.

Pentru mai multe detalii despre Razer Basilisk V3 vizitați această pagină.

DESPRE RAZER BASILISK V3

  • 10+1 butoane programabile independent
  • Rotiță Razer™ HyperScroll cu patru direcții și multiple moduri de funcționare
  • 11 zone de iluminare Razer Chroma™ cu 16,8 milioane de culori
  • Senzor optic 26.000 DPI Focus+ cu o acuratețe a rezoluției de 99,6%
  • Accelerare de până la 650 inchi pe secundă (IPS) / 50 G
  • Posibilități avansate de configurare a distanțelor Lift-off/Landing
  • Switch-uri optice Razer™ pentru mouse Gen-2, certificate până la 70 de milioane de acționări
  • Ajustarea senzitivității în timp real (Pragurile implicite: 400/800/1600/3200/6400)
  • Design ergonomic pentru dreptaci cu zone aderente cauciucate, turnate prin injecție
  • Sistem de stocare hibrid On-board + Cloud Storage (4+1 profiluri)
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Cablu Speedflex de 1,8 m
  • Dimensiuni aproximative: 129 mm (Lungime) x 62 mm (lățime) x 43 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 101g (fără cablu)

Preț și disponibilitate

79,99 Euro

Razer.com – deja disponibil
La nivel mondial în oferta partenerilor de retail – deja disponibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *