xtremefps.ro articol,blog,comunicat de presa Bespoke AirDresser aduce un design elegant și caracteristici inteligente, de ultimă generație, electrocasnicelor de îngrijire a hainelor Samsung

Bespoke AirDresser aduce un design elegant și caracteristici inteligente, de ultimă generație, electrocasnicelor de îngrijire a hainelor Samsung

Samsung își extinde gama Bespoke cu Bespoke AirDresser, integrând un nou design personalizabil și funcții smart pentru o reîmprospătare ușoară a hainelor, eliminând 99,9% din bacteriile și virusurile obișnuite și neutralizând mirosurile.

 

București, România – 27 septembrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea globală a Bespoke AirDresser în Statele Unite și Europa, extinzându-se ulterior în diferite regiuni din întreaga lume până la sfârșitul anului. Cea mai recentă adăugire la gama Bespoke, Bespoke AirDresser aduce un nou design care se integrează frumos în orice tip de decor din casă.

Cu funcții smart îmbunătățite pentru un confort maxim, Bespoke AirDresser de la Samsung reîmprospătează hainele prin îndepărtarea prafului, neutralizarea a 99% din mirosurile neplăcute, eliminarea germenilor și netezirea cutelor. Pe măsură ce rutinele de sănătate și wellness devin din ce în ce mai importante pentru utilizatorii din întreaga lume, Bespoke AirDresser le oferă o modalitate elegantă și inteligentă de a-și menține îmbrăcămintea împrospătată în fiecare zi.

Bespoke AirDresser LifesyleA

„Prioritizând sănătatea și igiena oamenilor, Samsung oferă o modalitate excelentă de a reîmprospăta hainele prin îndepărtarea substanțelor dăunătoare folosind Bespoke AirDresser. În plus, Bespoke AirDresser elimină, de asemenea, mirosurile neplăcute rezultate în timpul procesului de curățare și le împiedică să se acumuleze în interiorul unității pentru a menține o împrospătare continuă a hainelor”, a declarat Hyesoon Yang, Vice President and Head of Customer Experience of the Digital Appliances Business, Samsung Electronics.

Neutralizează germenii și mirosurile neplăcute pentru o garderobă împrospatată

Pentru a vă menține hainele proaspete și gata pentru orice ocazie, funcția de igienizare a lui Bespoke AirDresser folosește puternicul JetSteam pentru a vă igieniza și împrospăta hainele. Infuzând căldura la temperatură ridicată adânc în țesătură, sistemul JetSteam elimină 99,9% din bacteriile și virusurile obișnuite și ucide 100% acarienii pentru reîmprospătarea lenjeriei, așternuturilor și chiar a hainelor pentru copii și a jucăriilor de pluș pentru o utilizare sigură.

Bespoke AirDresser folosește, de asemenea, un filtru de dezodorizare care elimină 99% din mirosurile neplăcute, precum cele de transpirație, tutun și alimente. Fabricat din ceramică, funcționând eficient chiar și în condiții de umiditate, filtrul descompune particulele de miros pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute în interiorul dispozitivului.

Mai mult, Bespoke AirDresser’s Wrinkle Care folosește JetAir și JetSteam pentru a netezi cutele hainelor, astfel încât hainele să fie gata de purtat oricând.

Bespoke AirDresser LifesyleB

Economisire de timp și energie cu funcții smart pentru o reîmprospătare a hainelor

Bespoke AirDresser nu simplifică doar procesul de îngrijire al hainelor; el se adaptează pentru a se potrivi oricărui stil de viață. FuncțiaAI Control personalizează comenzile, memorează obiceiurile utilizatorilor – precum ciclurile cele mai frecvent utilizate –, astfel încât nu trebuie să parcurgă meniurile pentru a accesa opțiunile și setările preferate. Dacă utilizatorii dețin și o mașină de spălat smart Samsung, aceștia o pot conecta la Bespoke AirDresser prin aplicația SmartThings și pot primi o recomandare pentru cel mai potrivit ciclu de uscare în funcție de cel de spălare, care tocmai s-a terminat.

După igienizarea hainelor, sistemele inteligente preiau încă o dată hainele. Folosind un senzor de umiditate aflat în interiorul ușii, tehnologia Bespoke AirDresser AI Dry detectează continuu umiditatea hainelor și reduce în mod inteligent timpul de uscare în consecință, astfel încât rufele să fie întotdeauna uscate bine în cel mai scurt timp posibil.

 

Curățare convenabilă a hainelor mai lungi

Indiferent dacă aveți haine de iarnă mai voluminoase sau rochii de vară vaporoase, Bespoke AirDresser Long Dress Zone este special conceput pentru a împrospăta cele mai lungi articole de îmbrăcăminte. În timp ce rochiile lungi, paltoanele și jachetele pot să încapă cu dificultate în dispozitivele convenționale de îngrijire a hainelor, Bespoke AirDresser dispune de un spațiu înalt de 143 centimetri pentru a se potrivi cu articole vestimentare cu până la 20 de centimetri mai lungi decât în ​​restul hainelor.

 

Modernizează-ți casa cu stil

Disponibil în șase opțiuni de culori și materiale diferite – precum Crystal Mirror, Glam White, Glam Pink, Satin Beige, Cotta White și Cotta Charcoal – Bespoke AirDresser înseamnă că puteți alege un design care se va încadra perfect în decorul casei. Acesta vine în două dimensiuni, 18-inch și 24-inch, care dispune de spațiu pentru trei sau cinci piese de îmbrăcăminte în funcție de nevoile propriului stil de viață.

Pentru a completa design-ul modern, minimalist, panoul frontal are o interfață subțire, intuitivă, cu butoane simplificate, care facilitează selectarea setărilor și opțiunilor, îmbunătățind vizibilitatea și accesibilitatea.

Pentru mai multe informații despre Bespoke AirDresser, vă rugăm să vizitați Samsung.com/ro.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *