xtremefps.ro articol,blog,comunicat de presa Antonio Pican : Artist, compozitor şi un vlogger de succes

Antonio Pican : Artist, compozitor şi un vlogger de succes

Antonio-Pican

Artist, compozitor şi un vlogger de succes, Antonio Pican se bucură de un număr impresionant de urmăritori atât pe YouTube, cât şi pe Instagram.

Impreună cu Bibi a compus piesa “Toate Fostele”. Piesa a intrat pe toate radiourile din România. Piesa sa de debut se intitulează “Amsterdam” şi are peste sapte milioane de vizualizări.

Antonio Pican a început cânte încă de la vârsta de 7 ani. La momentul actual este unul dintre cei mai populari solişti, vloggeri şi compozitori.

De-a lungul timpului a colaborat cu nume mari precum: BIBI pentru piesa “Toate fostele” şi Liviu Teodorescu pentru piesa “Mă ia cu inima”.

La vârsta de 18 ani, Antonio Pican s-a remarcat pentru prima dată în anul 2014 pe scena Next Star, cucerind publicul şi ajungând până în finala de popularitate. Trei ani mai târziu, în 2017, a urcat pe scena X Factor.

A compus în totalitate piesa “Joker”. Orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceauşu.

In anul 2021 artistul a lansat următoarele piese: “Macarena” şi “Mitraliera”. Timp de câteva săptămâni, piesa “Macarena”  a ocupat primul loc în trending pe Youtube, reuşind să strângă în două zile peste 1, 3 milioane de vizualizări.

Antonio Pican este un cântăreț renumit şi cunoscut pentru piesa “Magie”.

A reuşit să câştige un număr foarte mare de urmăritori pe conturile sale de socializare.

De asemenea, Antonio a postat un cover al cântecului Ed Sheeran “Make It Rain” pe canalul său de YouTube.

Incă de la o vârstă destul de fragedă, Antonio Pican s-a remarcat, câştigând astfel popularitate în rândul fanilor.

10 lucruri mai puţin cunoscute despre Antonio Pican

Antonio Pican nu a fost prezentat încă pe pagina Wikipedia. Cei ce doresc să afle mai multe informaţii despre artist o pot face accesând diferite site-uri pe internet.

Antonio Pican are 20 ani. S-a născut la data de 26 mai 2002, în semnul zodiacal Gemeni.

Antonio Pican deţine cont pe Instagram, unde are aproximativ 500.000 de urmăritori. De asemenea, canalul său de YouTube a depășit 1 milion de abonați.

De-a lungul anilor cariera sa muzicală a înregistrat un frumos succes financiar. Conform anumitor site-uri valoarea netă exprimată se situează între 500.000 și 1 milion de dolari.

Antonio Pican se află într-o relaţie cu BiBi. Cuplul s-a logodit în data de 2 februarie 2020. Cu toate acestea, nu se ştie încă data nunții.

Antonio nu a vorbit niciodată nimic despre părinții, frații și membrii familiei sale în mass-media.

De naţionalitate este român. In curând vor fi dezvăluite mai multe informații despre etnia și religia sa.

Despre mediul său educaţional Antonio Pican nu a făcut încă dezvăluiri.

Unele dintre cele mai populare melodii ale lui Antonio sunt: “Parfum De Deja Vu”, “Amsterdam”, “Strig Sunt Picante” și “Cadouri”. Vrei un artist pentru nunta, botez, eveniment, corporate, petreceri?

Discografie

Pielea ta

Macarena

Toate Fostele

Boom Diggy

De Crăciun

Mustang II

Joker

Mă ia cu inima

Amsterdam

Parfum De Déjà vu

Cadouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *